BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.437,12
HABER /  POLİTİKA

İşte Erdoğan'ın Üsküdar'daki villası

Başbakan Erdoğan'ın villasıyla ilgili ortaya atılan iddialar, komşusu işadamı Cihat Dündar'ı isyan ettirdi.

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar'daki villasıyla ilgili iddialar komşusu iş adamı Cihat Dündar'ı da çileden çıkardı. Dündar, evinin kapısını aralarken milyon dolarlık ev iddialarına da cevap verdi.

Villalarla ilgili "7 milyon dolar", "muslukları altın kaplama" gibi iddialardan dolayı zor durumda kaldığını aktaran iş adamı Cihat Dündar, iddiaların külliyen yalan olduğunu söyledi. 7 milyon dolar olduğu iddia edilen evlerin değerinin 1,5 milyon dolar civarında olduğunu ifade eden Başbakan'ın komşusu, kendisinin ve çocuklarının zaman zaman Erdoğan ailesini ziyaret ettiklerini belirtti. Başbakan Erdoğan'ın evinin kendi evinden bir farkı olmadığını aktaran işadamı, medyada yer alan 'Başbakan Erdoğan'a ait villanın fotoğrafları" iddiasıyla yer alan fotoğrafların ve altın musluk iddialarının da gerçek dışı olduğunu aktardı. İddiaların yanlış bilgiden kaynaklandığını aktaran işadamı Dündar, Kılıçdaroğlu'nu evine davet etti.

"FOTOĞRAFLAR DOĞRU DEĞİL, ERDOĞAN VE AİLESİ ÇOK MÜTEVAZİ BİR HAYAT YAŞIYOR"

Bazı gazetelerde yer alan ve Başbakan Erdoğan'ın evine ait olduğu iddia edilen fotoğrafların da kesinlikle doğru olmadığını ifade eden Dündar, "Zaman zaman biz gidiyoruz. Çocuklarımız gidiyor. Başbakanımızın torunlarıyla oynuyor. Evlerin birbirinden bir farkı yok. Başbakanımızın oturduğu evle benim oturduğum evin arasında hiçbir fark yok. Aynı müteahhit yapmış. Kullanılan malzemeler aynı." şeklinde konuştu.

Muslukların altın olduğu iddialarının da komik olduğunu vurgulayan Dündar, "Bırakın muslukların altın olmasını, bu sitede en çok arızalanan şey musluklardır. Bu siteye en çok musluk tamircisi gelir. Başbakan Erdoğan'ın evindeki musluklar da altın değil." dedi.

Evinin kapılarını da kameralara açan Cihat Dündar, iddialarla ilgili "Söylenenler külliyen yalan" serzenişinde bulundu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine gelen yanlış bilgilerden dolayı bu iddiaları dile getirdiğine inandığını belirten Dündar, CHP liderini evine davet etti. "Belki siyasi rakip olduğu için Başbakan'ın evine gidemeyebilir ancak benim evime gelsin, çayımızı içsin, tatlımızı yesin. Bu villaların lüks olmadığını, çeşmelerinin altın kaplama olmadığını görsün." diyerek davette bulundu.