BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,46
ALTIN 2.487,53
HABER /  GÜNCEL

İşte Erdoğan'ın üniversite arkadaşı fotoğraf yayınladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite arkadaşı olan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Şube Müdürü Cengiz Akyüz, diploma iddialarına fotoğrafla yanıt verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite arkadaşı olan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Şube Müdürü Cengiz Akyüz, kamuoyunun gündeminde olan diploma iddiaları hakkında açıklama yaptı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'yi makamında ziyaret eden Akyüz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte olduğu okul takımı fotoğrafını ve konuyla alakalı çıkan haberleri Başkan Revi'ye gösterdi. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi 1975-1976 yıllarındaki okul takımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte top koşturan Akyüz, "Cumhurbaşkanımız stoper, ben de kaleciydim. Ben eğitimimle ve futbolla ilgileniyordum fakat Cumhurbaşkanımız çok yönlüydü. Sadece futbol değil siyasetle de içli dışlıydı" dedi.

"BOŞ LAKIRDILARDAN VAZGEÇSİNLER"

Kendisinin 1978 yılında mezun olduğunu ifade eden Akyüz, "Ben mezun olduktan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız da bir süre sonra mezun oldu. Şimdi tartışmalara bakıyoruz, yavan ve art niyetli. Yok efendim, 2 yıllık okuldan mezun da yok efendim o zaman Marmara Üniversitesi kurulmamış. Öncelikle şunu bilmeliler ki okuduğumuz ve mezun olduğumuz okul 4 yıllıktı. Ayrıca okulumuz 1982 yılında dönüşüme uğrayarak Marmara Üniversitesi oldu. Boş lakırdılardan vazgeçsinler de millete hizmete ömrünü adamış Cumhurbaşkanımızın kıymetini bilsinler. Bu tarz olaylar gündeme gelince bir Trabzonlu olarak ve Cumhurbaşkanımızın okul arkadaşı olarak çok ama çok rahatsız oluyorum" şeklinde konuştu.

"CANLI ŞAHİT İSTEYENLER TRABZON'A GELSİN"

Akyüz'ü makamında ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Revi ise konuyla alakalı şu açıklamaları yaptı:

"Cengiz Akyüz abimize ziyaretleri ve malum konuyla alakalı hem açıklamaları hem de fotoğrafları için teşekkür ediyorum. Her şey açık ve net ortada, fotoğraflar da burada capcanlı şahit de burada. Bu konuda biz Sayın Cumhurbaşkanımızdan da kendi bildiklerimizden de eminiz. Cengiz abimizin ziyaretleri vesilesiyle de bu fotoğrafları ve açıklamalarını kamuoyuyla paylaşmak istedik. O yüzden bu tarz konularla gündemin meşgul edilmesini de doğru bulmuyorum. Cumhurbaşkanımıza iftira atanları ve karalamaya çalışanları da şiddetle kınıyorum"