BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.493,98
HABER /  SEÇİM

İşte Erdoğan'ın 20 yıldır unutamadığı o olay!

Ak Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 20 yıldır aklından bir türlü çıkaramadığı o olayı anlattı..

Abone ol

AK Parti'nin merakla beklenen Cumhurbaşkanı adayı resmen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oldu. İsmi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin tarafından ilan edilen Erdoğan konuşmasına 20 yıl önce yaşadığı ve unutamadığı o olayı anlatarak başladı..



İŞTE ERDOĞAN'IN UNUTAMADIĞI O OLAY

“7-8 YAŞLARINDA BİR KIZ ÇOCUĞU YANIMA GELDİ…”

İstanbul’un yoksul mahallelerinden birindeydik. Kalabalığın içinden 7-8 yaşlarında bir kız çocuğu yanıma geldi. Elini uzattı, elimi tuttu. Bunları annem gönderdi dedi. Annem, seçildikten sonra sakın bizi unutmasın dedi. İki tane bileziği elime tutuşturdu. Daha ne olduğunu anlayamadan kendisi de o incecik bileğindeki oyuncak bileziği çıkardı onu da elime tutuşturdu. Ben daha bir şey söyleyemeden, o yavrucak kaybolup gitti.

“BEN ASIL O GÖZLERİ UNUTMADIM”

O bilezikler İstanbul’dan büyükşehir başkanlığı makamında karşımda oldu. Ben asıl o gözleri unutmadım. Aradan 20 yıl geçti, o gözündeki parıltıyı umudu unutamadım. Pınarhisar’da yatarken, karşımda hep o çocuğun bakışları vardı, o elime tutuşturduğu bilezikle bileğinden çıkardığı oyuncak bilezik.

“ATTIĞIM HER İMZADA O GÖZLER KARŞIMDAYDI”

AK Parti’yi kurarken gözümün önünde o çocuğun gözleri vardı. Ankara’da başbakanlık görevini yürütürken karşımda o masum gözler vardı. Attığım her imzada o gözler karşımdaydı. Gece yorgun başımı yastığa koyarken sabah uyanınca o gözlerindeki heyecan umut o parıltı beklenti hep karşımdaydı.