BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.474,36

İşte en son model arabalar

İşte en son model arabalar

Dünyanın en büyük 3 otomobil fuarından biri olan Frankfurt Otomobil Fuarı açıldı

İşte en son model arabalar

Tröst, gelecek yıl, Golf gibi bilinen modellerinin temelinde 14 elektrikli ve hibrit aracın piyasaya sürüleceği müjdesini verdi. Bununla birlikte BMW’nin elektrikli yepyeni tasarımı i3, çoktan cadde ve sokakları aşındırıyor

İşte en son model arabalar

Opel, 7 yeni modelli görücüye çıkarıyor

Pazar payı için mücadele veren firmalardan biri de Opel. Opel’de yıllardır süren kriz firmanın imajına büyük zarar verdi. Ancak firma, eski Volkswagen yöneticisi, şimdiki Opel Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Thomas Neumann ile yeni bir dönüm noktası yakalamaya çalışıyor.

İşte en son model arabalar

Neumann dünya prömiyerini yapacak 7 modelle, geleceğe iyimser bakıyor. Neumann "Önümüze kesin bir hedef koyduk: 2016 yılında Opel yeniden kâr elde edecek. Bu geri dönüş yeni ürünlerimiz sayesinde olacak. O nedenle bu fuarda 7 modelimizin dünya prömiyerini yapıyoruz. Öncelikle, Avrupa’da bir büyüme istiyoruz. Pazar zayıf olsa da Opel’in sahip olduğu konuma yeniden kavuşma ve yeni pazar payı kazanma şansı olduğuna inanıyoruz. Diğer bir büyümeyi ise Avrupa etrafında, en çok da Türkiye ve Rus pazarında yakalamayı hedefliyoruz" diye konuşuyor.