BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
HABER /  DÜNYA

İşte dünyanın en şanslı 10 kişilik ailesi

Singapur'a giden uçağa yetişemeyen 10 kişilik aile, dakika farkıyla ölümden kurtuldu.

Abone ol
Endonezya'nın Surabaya kentinden Singapur'a giderken 162 kişiyle kaybolan AirAsia uçağını arama çalışmaları sürüyor. 10 kişilik bir aile ise, havalimanına geç vardıkları için "QZ8501" sefer sayılı uçağa binemedi. Aile bu durumu "Allah'ın takdiri" olarak değerlendiriyor.
 
Endonezya'dan Singapur'a giderken 162 yolcu ve mürettebatıyla kaybolan AirAsia uçağında bir mucize yaşandı.
 
Alman Die Welt gazetesinin internet sayfasında yer alan haber göre, 10 kişilik bir aile de, AirAsia'nın "QZ8501" sefer sayılı uçağı için bilet almıştı. Aile havalimanına geç ulaşınca uçağı kaçırdı. 
 
Havalimanı yetkilileriyle tartışan aile, saatler sonra binemedikleri uçağın havada kaybolduğunu öğrendi.
 
AirAsia uçağı kaybolduktan sonra açıklama yapan 36 yaşındaki Christianawati, "Belki de, Allah kaderimizi böyle yazmış. Allah, ben ve ailemin o uçağa binmesini istemedi" dedi. 
 
Altı yetişkin ve 4 çocuktan oluşan aile yılbaşı tatili için Endonezya'nın Java adasından Singapur'a gideceklerdi.
 
Endonezyalı aile AirAsia'dan Pazar sabahı 07.30'da uçak için bilet almıştı. Ancak uçağın kalkış saati havayolu şirketi tarafından 05.30'a alınmıştı. Uçuşun 2 saat öne alındığı, aileye elektronik posta yoluyla iletildi. Ancak söz konusu elektronik posta aileye ulaşladı. 
 
Uçak şirketi, aileye telefonla da ulaşmak istedi ancak başarılı olamadı. Aile Surabaya kentindeki havalimanına geldiği zaman uçakları kalkmıştı.