BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,00
ALTIN 2.322,99
HABER /  GÜNCEL

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın malvarlığı listesi! Kime borcu var?

Bugünkü Resmi gazetede seçim sonuçları ile birlikte Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı da yayınlandı. Erdoğan'ın evi, arabaları ve arsaları malvarlığı listesinde yer aldı. Erdoğan'ın 2 milyon lira borcu olduğu da ortaya çıktı.

Abone ol

YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK), 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin sonuçlarına ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü mükerrer sayısında yayımlandı. Resmi Gazete'de kesin seçim sonuçlarıyla birlikte Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı da yayınlandı.

6 MİLYON 347 BİN LİRA NAKİT... Resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mal bildirim beyanına göre, Erdoğan'ın 3 ayrı bankada ve elinde toplam 6 milyon 347 bin lira nakit parası var.

GÜNEYSU'DA ARAZİ KISIKLI'DA EV... Yine Erdoğan'ın mal bildirimine göre, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesi Dumanlı Köyü'nde değeri 10 bin lira olan 2 bin metrekare bir arazi ve Üsküdar Kısıklı'da değeri 4 milyon lira olan bir evi var...

TEK OTOMOBİL AUDİ A8... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alınış değeri 234 bin lira olan Audi A8 marka bir otomobili var.

MEHMET GÜR'E 2 MİLYON LİRA BORCU VAR... Erdoğan'ın mal varlığı bildirim beyannamesine göre, Mehmet Gür isimli iş adamına da 2 milyon lira borcu gözüküyor.

Mehmet Gür kimdir Erdoğan'ın borcu olduğu işadamı meğer...

İşte Resmi Gazete'de yayınlanan Erdoğan'ın mal beyanı...