BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  DÜNYA

İşte çok konuşulan baldızın güzellik sırrı!

Perli masalının en gözde isimlerinden olan Kate Middleton'ın kardeşi merak edilen güzellik sırrını açıkladı

Abone ol

Prenses Kate Middleton'ın kardeşi, Prens William'ın baldızı Pippa Middleton, son günlerde yıldızı parlayan isimlerden. Bekarların gözdesi Pippa, güzellik sırlarını paylaştı.

İngiliz Kraliyet Düğünü'nün 'gizli' yıldızlarından 27 yaşındaki Pippa Middleton güzellik sırlarını verdi. Zarif bedeni ve güleryüzüyle bir anda erkeklerin hayranlığını kazanan Middleton, formunu pilatese borçlu olduğunu söyledi.

İngiliz Telegraph sitesinde yer alan habere göre Batı Londra'daki Parson's Green Fitness Merkezi'ne giden ve pilates derslerine katılan genç kadın, "Pilates, Londra'daki yoğun iş hayatımdan kaçmak için muhteşem bir yol" şeklinde bir pilates sitesine yazdı.

"Sabah 7'de olsa, akşam 7'de olsa kendimi iyi hissediyorum, tazelenmiş hissediyorum. Geçtiğimiz aylara göre vücudumda büyük değişiklikler var. Duruşum değişti. Daha güçlü bir kadın oldum."

Nefes alma teknikleriyle kaslarını gevşettiğini de ifade eden Pippa, "Pilates, hayatımda beni mutlu, fit ve enerjik yapan bir gereksinim oldu" diye konuştu.