BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80
HABER /  GÜNCEL

İşte büyük karşılaşmanın 11'leri

FB taraftarının hasreti sona eriyor. Sarı Lacivertli takım sezonun flaş takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la zirve için Şükrü Saraçoğlu'nda kozlarını paylaşacak

Abone ol

Fenerbahçe taraftarlarının sarı lacivertli ekiple hasreti sona eriyor. Sezonun flaş takımı ile karşılacak Fenerbahçe; Volkan, Gökhan Gönül, Bilica, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Stoch, Alex, Semih'le İstanbul Büyükşehşr Belediyespor ise Hasagiç, Can Arat, Metin, Webo, Wiska, Mahmut, Doka, Holmen, Taner, Musa Kuş, Gökhan'la yheşil sahaya inecek.

Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek

Tümspor'un haberine göre Fenerbahçe, ligde oynadığı 4 maçta yenilgi yüzü görmeden 10 puan toplamayı başardı. Ancak Sarı-Lacivertli ekip, cezası nedeniyle sahasındaki ilk karşılaşmasında Orduspor'a karşı seyircisiz oynadı, ikinci maçında da Manisaspor'la 46 bin kişilik kadın ve çocuğun doldurduğu tribünler önünde mücadele etti.

12 günde art arda oynanan 4 maçın günleri de oldukça ilginçti; Orduspor ile 12 Eylül Pazartesi, Gaziantepspor'la 16 Eylül Cuma, Manisaspor'la 20 Eylül Salı, Kayserispor'la 23 Eylül Cuma. Fenerbahçe, bugün Saracoğlu Stadı'nda, Belediyespor karşısında sezonun ilk hafta sonu maçına çıkacak.

Taraftarıyla buluşmak için saatleri sayan Kanarya, bu sezon Kadıköy'de ilk kez kadın erkek ayrımı olmadan tüm taraftarlarının gelebileceği bir maçta averajla lider durumda bulunan Belediye'ye karşı 3 puan mücadelesi verecek. Bugüne dek rakibiyle 8 kez karşılaşan Fenerbahçe, bu maçların 4'ünü kazanıp, 3'ünde yenildi, birinde berabere kaldı.

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Bilica, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Stoch, Alex, Semih

İST. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: Hasagiç, Can Arat, Metin, Webo, Wiska, Mahmut, Doka, Holmen, Taner, Musa Kuş, Gökhan