BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.501,33
HABER /  POLİTİKA

İşte Bülent Arınçın gelini

Bülent Arınç'ın oğlu Mücahit Arınç mezun oldu. Mezuniyet töreninde Arınç ailesinin yeni gelini de ortaya çıktı.

Abone ol

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni bitiren oğlu Ahmet Mücahit Arınç'ın mezuniyet törenine katıldı.

Bülent Arınç, üniversitenin Santral Yerleşkesi'ndeki törene, eşi Münevver Arınç, damadı Ekrem Yeter ve oğlu Ahmet Mücahit Arınç'ın sözlüsü Yeliz Asker ile birlikte geldi. Konuşmaların ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlter Turan, Ahmet Mücahit Arınç'a diplomasını verdi.

Tören, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olan diğer 301 öğrencinin diplomalarını almasının ardından sona erdi. Mezunlar, keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini aileleriyle birlikte yaşadı. Tören bitimi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arınç, "Oğlumuz çok iyi bir üniversiteden eğitim aldı. Bundan dolayı çok mutluyuz. Hepimiz çok sevinçliyiz. Her anne babanın herhalde en mutlu anı, çocuklarının üniversiteden mezun olduğunu gördüğü zaman olsa gerek" dedi.

Ahmet Mücahit Arınç, gazetecilerin, "Bundan sonra ne yapacaksınız?" sorusuna, "iyi bir siyaset bilimci olmayı düşünüyorum şimdilik. Ondan sonra siyaseti belki pratikte yaparız" yanıtını verdi. Gazetecilerin kız arkadaşı ile ilgili sorusu üzerine Mücahit Arınç, yarın sözleneceklerini, düğünü de önümüzdeki yaz aylarında yapmayı düşündüklerini söyledi.

MÜCAHİT'İN NİŞANLISI
HABERİN DEVAMINDA- FOTO

[PAGE]

[PAGE]


[PAGE]

 

[PAGE]

 

[PAGE]