BIST 9.434
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.502,28
HABER /  MAGAZİN

İşte bir aşk bombası daha!

Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen futbolcu Hasan Şaş'la türkücü Sevcan Orhan'ın bu fotoğrafı 'sevgili' dedikodularını doğru çıkardı.

Abone ol

Bu aşk çok konuşulacak! 7 ay önce iki çocuk annesi eşi Sibel Şaş'tan anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Hasan Şaş’ın türkücü Sevcan Orhan’la aşk yaşadığı iddiaları ispatlandı.

Güzel şarkıcı telefonunun WhatsApp uygulamasına sevgilisi Hasan Şaş’la birlikte fotoğrafını koydu. Bir ay önce basına yansıyan iddialarla ilgili susmayı tercih eden ikili, Orhan’ın boşanma sebebi olarak gösterilmesine tepki göstermişti. Ardından da güzel türkücüyü ‘yuva yıkan kadın’ olarak gösteren haberi yayımlayan kurum ve kişilere dava açmıştı.

ÇOCUĞUM OLMASA DA VİCDANIM VAR

Dün telefonla ulaştığımız Orhan şöyle konuştu: Hiçbir zaman ilişkimi yalanlamadım. Benim şiddetle karşı çıktığım şey, boşanma sebebi olarak gösterilmemdi. O boşanmanın sebebi asla ben değilim. Bununla ilgili konuşmama nedenim ise iki küçük çocuğun söz konusu olması. Benim çocuğum olmasa da vicdanım var. Yanlış anlaşılmak istemem. Yaşadığımı ben de, Allah da biliyor.