BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,83
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim'den en son kim elendi?

İşte Benim Stilim 4 Mart eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İşte Benim Stilim'den en son kim elendi veda eden yarışmacı kim oldu?

Abone ol

İşte Benim Stilim'den bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını veren eleme gecesi TV8 kanalında saat 22.30'dan sonra başladı. Peki İşte Benim Stilim 4 Mart eleme gecesinde kim elendi ve eden yarışmacı kim oldu?

İşte Benim Stilim'in 4 Mart Cuma akşamı yayınlanan son bölümde haftanın birincisi belli oldu. Bu hafta birinci olan isim Meral Avcı oldu ve 5 bin TL'lik çeki kazandı.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ 4 MART ELEME GECESİ

İşte Benim Stilim 4 Mart 2016 Cuma akşamı yayınlanan bölümü eleme gecesinde jüriden en düşük puanı alan ve arkadaşları tarafından elenmesi için ismi verilen üç yarışmacı yeniden jüri karşısına çıktı.

Jürinin karşısına çıkan Bahar Candan, Esin Çepni ve Tuğba İldiz arasından jüri elenmesi için Esin Çepni ismini verdi ve gecenin sonunda yarışmaya ve hayallerine veda eden yarışmacı Esin Çepni oldu.

ESİN ÇEPNİ KAÇ LİRALIK KIYAFETLE ÇIKTI

İşte Benim Stilim'in 4 Mart 2016 Cuma günü yayınlanan bölümünde Esin Çepni, kombiniyle gündeme oturdu. Elbise, ayakkabı ve çantasının fiyatı servet değerindeydi.

Elbise 14 bin lira
Ayakkabı 3 bin lira
Çanta 5 bin lira

Toplamda 22 bin lira tutan kıyafetler nasıl not aldı? Hakan Akkaya durumu özetledi 'parayla rezillik'.