BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.489,25
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilimde bu hafta elenen isim ünlü popçunun dansçısı oldu. Sinem Umaş ile jürinin önüne Büşra Eyen Siral çıktı peki hangisi elendi işte yanıtı.

Abone ol

Bu hafta İşte Benim Stilim yarışmasında ünlü popçu Gökhan Özen'in dansçısı olan Büşra Eyen Siral ile Gelinim Olur musun yarışmasıyla tanınan Sinem Umaş elenmek üzere jürinin önüne çıktılar. İşte Benim Stilim jürisi Büşra Eyen Siral 'ın elenmesi yönünde oy kullandı.

Linet'in konuk jüri üyesi olduğu İşte Benim Stilim eleme gecesi saat 22.15'te başladı. İşte Benim Stilimde bu hafta ' kim elendi ' sorusunun yanıtı gece yarısından sonra ortaya çıktı.

İŞTE BENİM STİLİMDE BU HAFTA KİM ELENDİ?
Eleme gecesinde performansların tamamlanmasının ardından İşte Benim Stilim'de en kötü puanı alarak elemeye çıkan ilk isim Büşra Eyen Siral oldu. Ardından yarışmacılar elenmesini istedikleri ismi verdiler. En çok adı söylenen kişi Sinem Umaş oldu ve İşte Benim Stilim jürisinin önüne çıktı.

Bu hafta İşte Benim Stilimde kim elensin sorusuna jürinin verdiği yanıt şöyle;

Linet Büşra elensin dedi.
Nur Yerlitaş Büşra elensin dedi.
İvana Sert ise Sinem Umaş elensin dedi.
Uğurkan Erez 'Sinem Umaş' elensin dedi.
Elenen yarışmacıyı Kemal Doğulu'nun oyu belirledi. Kemal Doğulu Büşra Eyen Siral elensin diyerek bu hafta elenen ismi ilan etti.

BÜŞRA EYEN SİRAL KİMDİR?
İşte Benim Stilimde bu hafta elenen Büşra Eyen Siral güler yüzlü vedasıyla Nur Yerlitaş'ı kendisine hayran bıraktı. Büşra Eyen Siral'i jüri alkışlayarak uğurladı ve vedasının güzelliği için teşekkür etti.
İşte Benim Stilim eleme gecesinde en kötü seçilen Büşra Eyen Siral ünlü popçu Gökhan Özen 'in dansçısı olarak tanındı. Büşra Eyen Siral ilk günden itibaren hep kötü puanlar aldı ve hiç tarz seçilmedi.