BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

İşte Benim Stilim'de ilk günden kavga çıktı!

İşte Benim Stilim 8 Şubat 2016 Pazartesi günü yayınlanan ilk bölümünde Bahar Candan'ın konsepti tartışma çıkardı.

İşte Benim Stilim 8 Şubat 2016 Pazartesi günü yayınlanan ilk bölümünde Meral Avcı, Bahar Candan'ın çok güzel bir kız olduğunu ve gerçek hayatta bu kıyafetlerle nereye gittiğini sordu.


Bahar, Meral'in gittiği her yere gidebileceğini ve konseptine uygun olarak bu kombini yaptığını söyledi. Yağmur Taktaş, Bahar'ı oyun karakteri olarak çok beğendiğini söyleyince Meral buna itiraz etti ve Yağmur ile Bahar'ın arası iyi olduğu için eleştirmediğini iddia edince gerginlik yaşandı. Meral daha sonra Bahar ile Yağmur'un sürekli yanyana olduklarını ve sürekli birbirilerini övdüklerini söyledi. Yağmur ise beğenip beğenmeyeceğinin kendi fikri olduğunu ve konseptleri yargılamanın doğru olmadığını söyledi.


Selay Topçuoğlu, Bahar'ın hareketlerinden sadece bir hayal kahramanı olabileceğini çünkü ciddiyetsiz olduğunu söyledi. Bahar, resmi olması gerektiği bir durum olmadığını, sadece ses tonu daha kalın olduğu için Selay'ın kendisinden daha resmi olmadığını söyledi. Selay, davranışlardan bahsettiğini, Bahar'ın güzel bir çizgide devam ettiğini söyledi.

Sitene Ekle