BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.478,91
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenir?

İşte Benim Stilim 'de geçen hafta Melisa Şahin elendi peki bu hafta kim elenir? Bu Tarz Benim adını İşte Benim Stilim yapan yarışmada eleme gecesi vakti.

Abone ol

İşte Benim Stilim (Bu Tarz Benim) yarışmasında bu hafta kim elenir sorusunun yanıtı Tv8 ekranlarında saat 21.45 'de eleme gecesiyle belli olacak. Geçen hafta İşte Benim Stilim yarışmasında Melisa Şahin elenmişti. Bu hafta İşte Benim Stilim yarışmasına dahil olan yeni yarışmacılardan Çiğdem Çelik topun ağzında görünüyor.

İŞTE BENİM STİLİM 'DE BU HAFTA KİM ELENDİ? (TIKLAYIP ÖĞRENİN)
Bu akşam İşte Benim Stilim yarışması 'melek' konseptiyle ekranlara gelecek. İşte Benim Stilim (Bu Tarz Benim) eleme gecesinde konuk jüri üyesi ise Hande Yener oldu. İşte Benim jüri üyeliğinde bu Hande Yener'in ikinci turu oluyor.

İŞTE BENİM STİLİM GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim (Bu Tarz Benim) yarışmasında geçen hafta yarışmanın en popüler ismi Melisa Şahin elenmişti. Kemal Doğulu ile hafta içinde tartışan Melisa Şahin 'O zaman beni elersiniz' deyince haftasonu elemesinde tüm jüri üyelerinden 'gitsin' oyu almıştı. Bu durum da Kemal Doğulu istedi Melisa Şahin elendi söylentilerine yolaçmıştı.


BU HAFTA İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENİR?
Bu hafta İşte Benim Stilim yarışmasında 8 isim yer alıyor. Bu hafta eleme gecesine giden 6 aday arasında hafta içinde performansı en düşük isim Çiğdem Çelik oldu. İşte Benim Stilim yarışmacıları arasında 3'lü çete oluşturan Özden Cerrahoğlu, Gülnihal Candan ve Nazlı Hamarat da yeni yarışmacıyı fazlasıyla demoralize etti. Haliyle hostes olan Çiğdem Çelik için eleme gecesi sancılı görünüyor.

Özden Cerrahoğlu
Maria Surina
Emel Özkızıltaş
Nazlı Hamarat
Zeynep Öztürk
Gülnihal Candan
Çiğdem Çelik
İlbilge Uzun

SENDEN NEFRET EDİYORUM NİHAL!
İşte Benim Stilim yarışmasını adeta ele geçiren Nihal ve Özden ikilisi Nur Yerlitaş'ın deyimiyle 'kraliyet kurmuş' gibiler. Son bölümde yine Çiğdem Çelik 'i hedef alan Gülnihal Candan , Nur Yerlitaş 'ın da sabrını değiştirdi.

'Senden nefret ediyorum Nihal' diye bağırarak tartışmaya dahil olan Nur Yerlitaş, "Üçlü grup olmuşsunuz. Yapmayın ya!.. Artık sinir oluyorum yanı. Rezil ettin kadını! Kadın kendine utandı. Ben sizin ciğerinizi biliyorum. Burda kraliyet kurmuşsunuz gibi bir havanız var."
dedi.

İŞTE NUR YERLİTAŞ 'IN SÖZLERİ