BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.490,36
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?

İşte Benim Stilim 'de bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı herkesi şok etti. İşte Benim Stilim eleme gecesinde giden isim Nazlı Kayaaslan oldu.

Abone ol

6 Mart 2015 İşte Benim Stilim eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı hiç kimsenin beklemediği bir isim oldu. İşte Benim Stilim adını alan Bu Tarz Benim yarışmacıları içinde en favori isim elendi. Nazlı Kayaaslan'ın cuma günü yarışmada yer almayıp eleme gecesi olan 6 Mart Cumartesi akşamı elenmesi dedikoduları da beraberinde getirdi. İşte Benim Stilim 'de Nazlı Kayaaslan'ın neden elendiği merak konusu.
i̇şte-benim-stilimde-bu-hafta-kim-elendi-.jpg
İşte Benim Stilim 'in bu hafta eleme gecesinde konuk jüri üyesi ikinci kez Hande Yener oldu. Eleme gecesinde 'melek' konseptiyle en yüksek puanı alan isim Maria Surina oldu.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim yarışmasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı cevabını buldu. Eleme gecesinde performansı en düşük olan yarışmacı jürinin önüne çıkan ilk isim oldu. Bu isim Nazlı Sultan Kayaaslan ile Nihal Candan oldu. Hafta içindeki performansa bakılınca jürinin önünde elenmek üzere kalan isim ilk kez elenme potasına giren Nazlı Sultan oldu. İkinci yarışmacıyı ise yarışmacılar belirledi. Ancak isim belirleme büyük bir hesaplaşmaya sahne oldu. Nur Yerlitaş'ın 'burada kraliyet kurmuşsunuz' dediği 'üçlü çete' ortalığı birbirine kattı. Özden Cerrahoğlu'nun adı söylenince kankası Nihal Candan büyük bir kavga çıkarttı. Kavga kıyamet sonrasında yarışmacılar arasından Özden Cerrahoğlu ismi çıktı.

JÜRİNİN OYLARI NE OLDU?
Nur Yerlitaş'ın 3'lü çete dediği isimler Nazlı Sultan, Özden Cerrahoğlu ve Nihal Candan'dan oluşuyordu. Kulis yapıp matematik hesapları ile rakiplerini birbir eleyen bu üç isim son haftada jüriden hayli tepki gördü. İşte Benim jürisinin önüne bu hafta çıkan 2 isim de bu çeteden olunca Kemal Doğulu fırsatı kaçırmadı ve "Bir sürü numaralar , bir sürü entrikalar, birbirinin kuyusunu kazmalar. O çirkin matematikleri yüzünden ikisi de şimdi buradalar' diyerek son darbeyi indirdi.
işte-benim-stilimde-kim-elendi-.jpgHande Yener 'Nazlı Sultan' elensin dedi.
Nur Yerlitaş 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.
İvana Sert 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.
Uğurkan Erez ise 'Nazlı Sultan' elensin tercihini yaptı.
Kemal Doğulu elenen ismi belirleyen oyu verdi. İşte Benim Stilim yarışmasının başından beri favori ismi olan Nazlı Kayaaslan 'ı eledi.
nazli-kayaaslan-elendi-kimdir-.jpgNazlı Kayaaslan KİMDİR? Nazlı Kayaaslan yarışma boyunca en çok taç alan isimdi. Haliyle Özden Cerrahoğlu 'na karşı Nazlı Kayaaslan 'ı eleyen Kemal Doğulu şaşırttı. Ancak yarışmanın sıkı takipçileri için Kemal Doğulu 'nun Özden Cerrahoğlu 'nu tutması pek de şaşırtmadı. Özden Cerrahoğlu'nun adı bir ara Kemal Doğulu ile birlikte anılmaya bile başlamıştı. Kemal Doğulu bu söylentiyi kesse de Özden Cerrahoğlu ona olan ilgi ve alakasını hiç saklamadı.