BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.302,73
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim'de birinci kim olacak?

TV8'in fenomen yarışması İşte Benim Stilim final bölümü ile izleyici karşısında. 7 ismin finale kaldığı yarışmada birinci kim olacak merak konusu oldu. Tv 8'de şu an canlı yayınlanan programın birincisini haberimizden okuyabilirsiniz.

Abone ol

İşte Benim Stilim'de final heyecanı şuan canlı olarak TV 8 ekranlarına gelen İşte Benim Stilim finalinde birinci olan yarışmacı belli olacak. Türkiye'nin en tarz kadını olmak için yarışan yarışmacılar bu akşam son kozlarını sergileyecekler.

En tarzın belirleneceği büyük finalde oylar hangi yarışmacının olacak. 

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİSTLERİ

ALEYNA EROĞLU

20 yaşında ve yarışmaya Ayvalık’tan katılıyor. “Tarzım biraz sıradan ama etkileyici olduğunu garanti edebilirim” diyor.

DİLARA TAŞKIN

20 yaşında ve üniversite öğrencisi. Tam bir moda sevdalısı olduğunu söyleyen Dilara, “Şanslıyım modanın eğitimini alıyorum” diyor. Dilara “iyi giyinmek için çok para harcamaya gerek olmadığını” söylüyor. “Bu nedenle de işte benim stilim’deyim” diyor

DUYGU ÇEVİK

20 yaşında. Beykent Üniversitesinde İletişim Bilimleri öğrencisi olan Duygu her dışarı çıktığında mutlaka mağazalara baktığını ve aylık 1000 TL harcadığını söylüyor. Kendi başarısıyla iyi yerlere gelmek isteyen Duygu özgüveni olduğunu ve tarzının etrafındaki herkes tarafından çok beğenildiğini bu yüzden de iddialı olduğunu söylüyor.

SİMAY TOKATLI

İzmir’de yaşıyor ve moda eğitimi alıyor. Tek çocuk olmasından dolayı şımartıldığını söyleyen yarışmacı “Beni eleştirirken bir durup düşünsünler, kimsenin lafının altında kalmam” diyor. Tarzıyla olduğu kadar karakteriyle de oldukça iddialı olduğunu söylüyor.

BURCU YAKASIZ

İşte Benim Stilim'in 6. sezonunda yarışmaya katılan son yarışmacıdır...

MERVE SEVİN

Merve Sevin İzmir'li ve öğrenci. 20 yaşındaki Merve Sevin üniversitede halkla ilişkiler bölümünde okuyor.

NESLİHAN DOĞRUSÖZ

Styling işiyle uğraşan Neslihan Doğrusöz, İşte Benim Stilim'de hünerlerini sergilemek istiyor.

TUĞÇE EKİM

Tuğçe Ekim, 24 yaşında. Mimar olan Tuğçe Ekim şu anda akademik kariyerine devam ediyor...