BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,08
HABER /  GÜNCEL

İşte Benim Stilim'de 27.11.2016 ilk kim elendi?

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İste Benim stilimde ilk elenen yarışmacıs Çağla Şen oldu.

Abone ol

İşte Benim Stilim yeni sezonun ilk elemesi 27 Kasım Pazar günü saat 15.00'da başlayan yayınla gerçekleşti. TV8 izleyicisini ekran başına toplayan İşte Benim Stilim'de kim elendi sorusu finalde ortaya çıktı. İşte Benim Stilim'in ilk hafta eleme gecesinde hafta boyu aldığı puanlar ve jürinin de ortak kararıyla yarışmaya Çağla Şen yarışmaya veda etti.

İşte Benim Stilim 27 Kasım 2016 Pazar günü yayınlanan eleme bölümünde 10 bin liralık ödülü kazanan, yarışmaya veda eden ve yeni gelen yarışmacılar belli oldu.

İşte Benim Stilim'de jürinin kararıyla en çok tarz ve puanları alan yarışmacı Niran Yalaz haftalık ödül olan 10 bin lirayı kazandı.

Jüriden en düşük puanı alan ve arkadaşları tarafından elenmesi için kurtarılmayan üç yarışmacı yeniden jüri karşısına çıktı. Jürinin karşısına çıkan Dilara Kayalı, Çağla Şen ve Aylin-Selin Ençok arasından jüri elenmesi için Çağla Şen ismini verdi. Gecenin sonunda yarışmaya ve hayallerine veda eden yarışmacı Çağla Şen oldu.

Çağla Şen'in elenmesinin ardından Tuğba Çiğdem yeni yarışmacı olarak İşte Benim Stilim'e katıldı.

İşte Benim Stilim haftanın finaline Derya Uluğ ve Buray şarkılarıyla renk kattı. İşte Benim Stilim jürisinde ise Kerimcan Durmaz yer aldı.

Kerimcan Durmaz'ın koluna taktıkları İvana Sert'in de dikkatini çekti ve "Bunlar gerçek mi?" sorusunu yöneltti.

İşte Benim Stilim 7. sezon elemelerinde jüri koltuğunda artık sürekli Kerimcan Durmaz'ı göreceğiz. Onun dışında Uğurken Erez, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Nur Yerlitaş da yerlerini almış durumda...

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI KİMDİR?

İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacı kadrosunda biri ikiz olmak üzere 11 yarışmacı yer alıyor.

Yarışmacılar şunlar;

Çağla Şen , Dilara Taşkın , Dilara Kayalı , Melek Özçağan, Yağmur Gürgen , Aleyna Eroğlu , Niran Yalaz , Nazlı Ersoy , Aylin - Selin Ençok ve  Simay Tokatlı.

İŞTE BENİM STİLİM YENİ SEZON YARIŞMACILARI KİM KİMDİR?


Çağla Şen İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı

Dilara Kayalı İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı

Dilara Taşkın - işte benim stilim yeni sezon yarışmacısı

Melek Çağan KİMDİR ?

İşte Benim stilim yeni sezon yarışmacısı Melek Çağan dansçı. Melek Çağan gay barlarda ve gece kulüplerinde dansçı olarak çalışıyor. Emine Melek Çağan'ın yaptığı işi ailesi bilmiyormuş. 8 yaşında bir kızı olan Melek Çağan evlenip boşanmış. Melek Çağan kendisinin de tarzının da çok beğenileceği iddiasında. Aslen Karslı olan Melek Çağan Asena hayranı olduğunu ve onun dansları ile büyüdüğünü anlattı. Kekeme olduğunu belirten Melekm Çağan, eskiden hiç konuşamadığını söyledi. Melek Özçağan konuşmasını düzeltebilmek için çok uğraşmış, artık sadece sinirlenince kekeliyormuş.

Yağmur Gürgen İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı

Aleyna Eroğlu KİMDİR ?

İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı Aleyna Eroğlu 20 yaşında.  Aleyla Eroğlu'nun en büyük hayali birinci olup annesine bir ev almak.  Aleyna Eroğlu aslen Tunceli'den.

Niran Yalaz KİMDİR?

İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı Niran Yalaz, ayda 10 bin lirayı giyinmek için harcıyor. Niran Yalaz 20 yaşında. Best Model yarışmasında ilk 20'de yer alan Niran Yalaz, Bursalı. Niran Yalaz aşırı makyajı ile yaşından çok daha büyük gösteriyor.

Nazlı Ersoy İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı

Aylin - Selin Ençok İşte Benim Stilim yeni sezon ikizleri

Simay Tokatlı İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı