BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim yeni yarışmacısı bakın kim çıktı?

Sinem Umaş ismini Türkiye Kaynana Semra ile tanıdı. Sinem Umaş şimdi İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarından biri oldu. Peki kimdi Sinem Umaş neler yaşadı?

Abone ol

İşte Benim Stilim yarın final yaparak birincisini belirleyecek. Pazartesi gününden itibaren ise İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarla yoluna devam edecek. İşte o yarışmacılardan biri Sinem Umaş oldu. Peki kimdi Sinem Umaş hatırlıyor musunuz?

Sinem Umaş'ı Türkiye 10 yıl önce Kaynana Semra'nın gelin adayı olarak tanıdı. Gelinim Olur musun yarışmasının yaka silktiren kaynanası Semra, Sinem Umaş 'ı sürekli ağlatması ile fenomen haline gelmişti.

SİNEM UMAŞ'IN ESKİ VE YENİ HALİ
sinem-umaş-eski-ve-son-hali.jpgSinem Umaş , Kaynana Semra ile ünlendiği yarışmaya katıldığında 19 yaşındaydı. Sarışın ve hayli kilolu olan Sinem Umaş , kaynana adayı Semra 'nın çilesini çekmişti.

SİNEM UMAŞ YENİ HALİYLE İŞTE BENİM STİLİM'DE
Milyonlarca TV izleyicisinin yıllar önce Gelinim Olur musun adlı yarışmadaki serüvenini izlediği Sinem Umaş, bu kez TV8’de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasıyla izleyici karşısına çıktı.
sinem-umaş-son-hali-işte-benim-stilim.jpgSinem Umaş 'ın kilo verip saç ve makyajını değiştirerek aldığı son halini gören jüri üyesi hayretler içinde kaldı. Orjinal saç rengine dönen Sinem Umaş şimdi Bağdat Caddesi'nde bir erkek giyimi butiği işletiyor.

BU YARIŞMA BANA KOLAY GELİR
Kaynana Semra sendromundan sonra İşte Benim Stilim yarışmasındaki tartışma ve rekabetin kendisine 'şerbet' gibi geleceğini söyleyen Sinem Umaş, yeni hayatıyla ilgili de bilgi verdi. Artık annesi ile birlikte yaşadığını belirten Sinem Umaş, moda eğitimi aldığını ve kendini yetiştirdiğini söyledi.

İŞTE BENİM STİLİM'E ÇIKAN SİNEM UMAŞ'IN SON HALİ