BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,05
ALTIN 2.324,21
HABER /  GÜNCEL

İşte Benim Stilim yarışmacıları kimdir kadrodaki isimler

İşte Benim Stilim yarışmacıları kimdir kadrodaki kızların hayat hikayeleri neler? İşte Benim Stilim yeni sezonu 21.11.2016 saat 15.00'da TV8'de izleyeci ile buluşuyor.

Abone ol

İşte Benim Stilim ara verdiği yayın döneminin ardından yeni yarışmacılarla ekrana döndü. Kerimcan Durmaz'ın gala gecesinde boy göstereceği İşte Benim Stilim kadrosunda birbirinden iddialı yarışmacılar var.

Peki kimdir yeni yarışmacılar? İşte Benim Stilim yeni sezonunda kadrodaki isimler şunlar;

Çağla Şen , Dilara Taşkın , Dilara Kayalı , Melek Özçağan, Yağmur Gürgen , Aleyna Eroğlu , Niran Yalaz , Nazlı Ersoy , Aylin - Selin Ençok ve  Simay Tokatlı.

İŞTE BENİM STİLİM YENİ SEZON YARIŞMACILARI KİMDİR?


Çağla Şen İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı

Dilara Kayalı İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı

Dilara Taşkın - işte benim stilim yeni sezon yarışmacısı

Melek Özçağan KİMDİR ?
İşte Benim stilim yeni sezon yarışmacısı Melek Özçağın dansçı. Melek Özçağın gay barlarda ve gece kulüplerinde dansçı olarak çalışıyor. Emine Melek Özçağın'ın yaptığı işi ailesi bilmiyormuş. 8 yaşında bir kızı olan Melek Özçağın evlenip boşanmış. Melek Özçağın kendisinin de tarzının da çok beğenileceği iddiasında. Aslen Karslı olan Melek Özçağın Asena hayranı olduğunu ve onun dansları ile büyüdüğünü anlattı. Kekeme olduğunu belirten Melekm Özçağın, eskiden hiç konuşamadığını söyledi. Melek Özçağın konuşmasını düzeltebilmek için çok uğraşmış, artık sadece sinirlenince kekeliyormuş.

Yağmur Gürgen İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı

Aleyna Eroğlu KİMDİR ?
İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı Aleyna Eroğlu 20 yaşında.  Aleyla Eroğlu'nun en büyük hayali birinci olup annesine bir ev almak.  Aleyna Eroğlu aslen Tunceli'den.

Niran Yalaz KİMDİR?
İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı Niran Yalaz, ayda 10 bin lirayı giyinmek için harcıyor. Niran Yalaz 20 yaşında. Best Model yarışmasında ilk 20'de yer alan Niran Yalaz, Bursalı. Niran Yalaz aşırı makyajı ile yaşından çok daha büyük gösteriyor.

Nazlı Ersoy İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı
Aylin - Selin Ençok İşte Benim Stilim yeni sezon ikizleri

Simay Tokatlı İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı

JÜRİDE KİMLER VAR KEMAL DOĞULU SÜRPRİZİ

İşte Benim Stilim efsane olan ilk jüri kadrosuna da geri dönüş yaptı. Kemal Doğulu kaybettiği koltuğunu geri aldı. Uğurkan Erez, Ivana Sert, Nur Yerlitaş da diğer jüri üyeleri. İşte Benim Stilim'in sunuculuğunu  da Öykü Serter yapacak.

KERİMCAN DURMAZ ELEME GECESİNDE OLACAK

İşte Benim Stilim'de final günleri ise jüri koltuğunda sürpriz bir misafir yer alacak. Final günleri tarzıyla ve renkli kişiliği ile milyonların sevgilisi olan Kerimcan Durmaz, İşte Benim Stilim jürisinde yer alacak.

İşte Benim Stilim, 21 Kasım Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 15.00'da TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.