BIST 9.778
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.435,57
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim kızı beş parasız kaldı

İşte Benim Stilim yarışmacılarından Emel Özkızıltaş parayı giyenmeye harcayınca ev kirasını ödeyemedi. Kemal Doğulu kirayı ödemeyi önerdi.

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmacıları paraları 'tarz' giyinmeye harcamaya başlayınca ekonomik kriz yaşamaya başladılar. TV8 yarışmacılarından Emel Özkızıltaş yayında kirasını 2 aydır ödeyemediğini itiraf etti. Birikmiş paralarını yarışma için giyinmeye harcayan Emel "Ev sahibi kirayı istiyor" diyerek ağladı.

Emel Özkızıltaş İşte Benim Stilim yarışmasının TV8'de yayınlanan son bölümünde yaptığı itirafla gündem oldu. İşte Benim Stilim'de şık giyinmek için parayı yarışmaya harcayan Emel Özkızıltaş evinin kirasını dahi ödeyemediğini açıkladı.

EMEL ÖZKIZILTAŞ : 2 AYDIR KİRAYI ÖDEYEMEDİM
Emel Özkızıltaş parasız kaldığını şu sözlerle aktardı;

-"Bir birikmişim vardı. Onun da sonuna gelindi. Ben alışkın değilim herşeyi zamanında öderdim. Alışkın değildim geciktirmeye. Son ödemeler geldi ödemezsek mahkemelik olacağız. Kirayı ödemeyemedim. Üstelik ikinci ayı. Bir de üst üste arayıp istenince kötü oldum'.
emel-özkiziltaş-ev-kirasi.jpgEmel Özkızıltaş bunları anlattıktan sonra ağlaya başlayınca Öykü Serter teselli etti. Öykü Serter 'yapacağımız bir şey varsa' diyerek yardım teklifinde bulundu. Emel Özkızıltaş utanarak bu teklifi reddetti.

EV SAHİBİ KİRAYI İSTİYOR
Nur Yerlitaş sorunca Emel Özkızıltaş'ın kira sıkıntısının ayrıntıları da ortaya çıktı. Ayda 950 lira kira ödeyen Emel Özkızıltaş 'ın '950 + 950 kira geliyor ödeyemedim. Yarışmaya kendimi adapte ettiğim için paraları harcadım' dedi. Nur Yerlitaş ise 'Paraları harcadın, harcadın... Ne olacak şimdi kirayı ödeyemezsen' diyerek yardımcı olmayı önerdi. Kemal Doğulu ise 'Eğer istersen Nur ile biz birlikte kiranı öderiz' diyerek teklifte bulundu.

KEMAL DOĞULU : BENİM EKMEK ALACAK PARAM YOKTU
Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu gözyaşlarına boğulan Emel Özkızıltaş 'ı teselli etmeye çalıştı. Kemal Doğulu 'Ben de ne sıkıntılar yaşadım ekmek alacak param yoktu. Sonra bir kapı açılıyor. O yüzden bu tarz şeylere canınızı sıkmayın' dedi. Nur Yerlitaş ise paraya sıkışınca arabasını sattığını ama bunu arkadaşlarına söyleyemediği için 'tamirde' diyerek yalan söylediğini anlattı.
emel-özkiziltaş-kira.jpg
EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR?
Emel Özkızıltaş 28 yaşında. Anne ve babası ayrı olan Emel Özkızıltaş bugüne kadar babasıyla hiç biraraya gelmemiş. Babadan yoksun olarak büyüyen Emel Özkızıltaş kabin memurluğu görevinden ayrıldıktan sonra İşte Benim Stilim yarışmasına katılmış.