BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.492,61
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim kim elendi şok sonuç?

22 Mayıs İşte Benim Stilim eleme gecesinde sürpriz çıktı. İşte Benim Stilim 'de Didem Akın ve Zeynep Karaca jürinin önüne çıktı peki kim elendi?

Abone ol

İşte Benim Stilim eleme gecesi bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını verdi. İşte Benim Stilim 22 Mayıs eleme gecesinde Şilan Makal gecenin en iyisi olurken en az puanı Didem Akın oldu. Zeynep Karaca ile birlikte elemeye çıkan Didem Ezgi Akın İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen isim oldu. 

İşte Benim Stilim'de bu hafta eleme gecesi 'kostüm partisi' konseptiyle ekrana geldi. İşte Benim Stilim yarışmacılarından Sima Şerafettinova '7 kocalı Hürmüz' tiplemesi ile jüriden tam puan almayı başardı.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim Eleme gecesinde oylamaya geçildiğinde Çağla, Sinem ve Mihriban 'ın isimleri taç giydikleri için söylenemedi. İşte Benim Stilim yarışmacıları arasında performansı en kötü olan isim Didem Akın oldu. Didem Akın geçen hafta da elemeye çıkmıştı. İşte Benim Stilim kızları ise Zeynep Karaca adını vererek onu jürinin önüne çıkardılar. İşte Benim Stilim jürisi Didem Akın ve Zeynep Karaca için oylamaya giderek 'kim elendi' sorusunun yanıtını verdi.

İşte Benim Stilim jürisinin verdiği oylar şöyle;
Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu 'Didem Akın elensin' dedi.
Nur Yerlitaş ise 'Zeynep Karaca' elensin diyerek oy verdi.
Kemal Doğulu Zeynep Karaca'nın elenmesinden yana oy verdi.
Uğurkan Erez 'Didem elensin' dedi.
İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen ismi belirlemek İvana Sert'e kaldı. İvana Sert 'Didem' diyerek yarışmacıyı 7. haftada eledi.

DİDEM ELENİNCE TEPKİ GÖSTERDİ
Didem Akın geçen hafta elemeden kurtulmuştu ancak bu hafta elenen isim oldu. Didem kararı duyduğu anda gözyaşlarını güçlükle tuttu. Sadece jüri ve Öykü Serter ile vedalaşan Didem Akın diğer yarışmacılara veda etmedi. Didem Ezgi Akın elenmesiyle ilgili olarak "Zeynep'in gitmesi gerekiyordu. Çünkü ben tarz bakımından ondan üstte olduğumu düşünüyorum' diyerek karara tepki gösterdi.

KEMAL DOĞULU KIYAFETİYLE REZİL OLDU
Türkiye'nin 'stil' yarışmasının koltuğunda oturan jüri üyesi Kemal Doğulu ekrana 'tarz' olacağım diye 'uzay yakalı' bir önlükle çıkınca rezil oldu. Konuk jüri üyesi ünlü spiker Murat Başoğlu gece boyunca durdu durdu finalde bombayı patlattı.

BU NEDİR BU!kemal-doğulu-kiyafeti-uzayli-gibi.jpg
Ekranların "en iyi giyinen spikeri' ödülünü aldığını açıklarken Nur Yerlitaş'a dönüp Kemal Doğulu'yu göstererek aynen şunları söyledi;

-"Bunlara kalsak işimiz zordu...Uzay yolu 1962...Bu nedir bu... "

Kemal Doğulu 'nun gömlek üzerine giydiği 'uzay yakasının' acayipliği için söylediği bu sözler üzerine seyirciler kahkahayı bastı.

KEMAL DOĞULU GÖZLERİYLE ATEŞ SAÇTI
Kemal Doğulu ise donup kaldı. Giydiği tuhaf kıyafetiyle 'karizmayı' çizdiren Kemal Doğulu gözlerinden ateş saçarak Murat Başoğlu'na baktı. İvana Sert 'Aaa Kemal ne dedi sana' derken Öykü Serter , Kemal Doğulu'nun durumunu "Gözlerinden lazer ışınları çıkıyor" diyerek özetledi.

MURAT DURUMU TOPARLAMAYA ÇALIŞTI AMA...
Kemal Doğulu'nun fena halde bozulduğunu farkeden Murat Başoğlu durumu toparlamaya çalışarak "Kemal çok güzel görünüyorsun da terliyorsun diye söyledim" dedi.

Kemal Doğulu ilk kez o zaman ağzını açtı 'sen terlemiyorsun Allah'tan. Hangimiz daha kuruyuz bak bakalım..." derken ne kadar öfkelendiği ses tonuna yansıdı.

İŞTE KEMAL DOĞULU'YU REZİL EDEN KIYAFETİ VE O ANLAR

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI KİMLER KALDI?
İşte Benim Stilim yarışmasında artık 8 yarışmacı kalmış bulunuyor. Gülşah Yılmaz , Şilan Makal , Sima Şerafettinova, Ezgi Ünal, Mihriban Akgül, Sinem Umaş, Çağla Çetinöz ve Zeynep Karaca finale doğru yol alan isimler. Bu akşam İşte Benim Stilim yarışmasına bu ekipten biri daha veda edecek.

Peki 9 yarışmacı içinde birinciliğe doğru giden yolda şansı en yüksek isim hangisi. İşte Benim Stilim jürisi kime torpil yapıyor, favorileri kimler? İşte bu soruların yanıtları;

GÜLŞAH YILMAZ KİMDİR?
gülşah-yilmaz-kimdir-işte-benim-stilim.jpg
İşte Benim Stilim yarışmasındaki 'en stil' isim Gülşah Yılmaz. Hem kişiliği hem de tarzıyla öne çıkan Gülşah Yılmaz, birinciliğin bir numaralı favorisi. 32 yaşındaki Gülşah Yılmaz aslen Ardahanlı. Güzel sanatlar mezunu olan Gülşah Yılmaz'ın oryantal dansta Türkiye derecesi var.

MİHRİBAN AKGÜL KİMDİR?
mihriban-akgül-kimdir.jpg
Mihriban Akgül İşte Benim Stilim yarışmasının tartışmasız en güzel yüzü. Ancak iş tarza geldiğinde vasatın üzerine çıkabilmiş değil. Jürinin sevgilisi olarak görülüyor bu da onu yarışmada tutan faktör oluyor. 23 yaşında olan Mihriban Akgül, Eskişehir Anadolu Üniversite'nde Psikoliji eğitimi alıyor. Mihriban Akgün'ün annesi Özbek babası ise Erzurumlu.

EZGİ ÜNAL KİMDİR?
ezgi-ünal-işte-benim-stilim.jpg
İşte Benim Stilim yarışmacılarından Ezgi Ünal jürinin birinciliğin favorilerinden biri olarak gördüğü isimler arasında. Ezgi Ünal moda tasarımı üzerine eğitim almış. 26 yaşındaki Ezgi Ünal aslen Ipartalı. Daha önce Alabora isimli bir yarışmada da boy göstermiş.

SİMA ŞERAFETTİNOVA KİMDİR?
sima-şerafettinova-kimdir-işte-benim-stilim.jpg
İşte Benim Stilim'in bu sezondaki rating makinası olarak görülüyor. Tarz ve stil bir yana rüküşlük abidesi. Yalanları ile meşhur olan Sima Şerafettinova jürinin önüne en az gelen isimlerden oldu bu da hayli şaşırtıcı. 17 yaşındaki Sima Şerafettinova Azerbaycan uyruklu. Türkiye'de özel bir üniversitede bilgisayar eğitimi alıyor.

ÇAĞLA ÇETİNÖZ KİMDİR?
çağla-çetinöz-kimdir-işte-benim-stilim.jpg
İşte Benim Stilim'den elenen yarışmacıların yerine 2 hafta önce dahil oldu. Bu sezondaki İlbilge Uzun tarzında biri olarak görülüyor. Ancak vasatın üstüne çıkmış değil. 22 yaşındaki Çağla Çetinöz yarışmaya İstanbul'dan katılıyor.

SİNEM UMAŞ KİMDİR?
sinem-umaş-kimdir-işte-benim-stilim.jpg
Gelinim Olur musun yarışmasından kalan ünüyle İşte Benim Stilim'e dahil olan Sinem Umaş tam bir 'stil katili' çıktı. Jürinin defalarca söylediği 'vücudunu tanıyarak giyin' sözünün manasını henüz kavrayabilmiş değil. Buna rağmen 'eski şöhreti' ile İşte Benim Stilim jürisinden hayli torpil görüyor.

ŞİLAN MAKAL KİMDİR?
şilan-makal-kimdir-işte-benim-stilim.jpg
İşte Benim Stilim yarışmasında güzelliği ile ön plana çıktı. Şort kombinlerinin ötesinde varlık gösteremedi. Jürinin sevdiği bir isim olsa da 'şık' olmanın ötesine geçemedi. 1994 doğumlu olan Şilan Makal üniversitede Tarih eğitimi almış.

ZEYNEP KARACA KİMDİR?
zeynep-karaca-kimdir-işte-benim-stilim.jpg
İşte Benim Stilim yarışmasına sonradan dahil olan Zeynep Karaca ortalamanın üstünde bir giyim zevkine sahip değil. 25 yaşında olan Zeynep Karaca aslen Adıyamanlı.

İŞTE BENİM STİLİM GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim yarışmasında geçen hafta Cerem Gündüz ile Didem Ezgi Akın elenmek üzere jürinin önüne çıkmıştı. Cerem Gündüz gelinlik konseptini 'babası' yerine bir başkasıyla sununca Nur Yerlitaş'dan tepki almıştı. Eleme gecesinde Cerem Gündüz'ü eleyen kritik oy da Nur Yerlitaş'tan gelmişti ve İzmirli güzel elenmişti.