BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,03
ALTIN 2.306,17
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim kim elendi Sima niye diskalifiye oldu?

İşte Benim Stilimde kim elendi sorusu yerine Sima Şerafettinova bombası olay oldu. İşte Benim Stilim 29 Mayıs eleme gecesinde Mihriban Akgül niye elenmek istedi?

Abone ol

Sima Şerafettinova 'nın diskalifiye olduğu gün İşte Benim Stilim 'de kim elendi sorusunun cevabı sürpriz oldu. İşte Benim Stilim eleme gecesinde Mihriban Akgül elenmek istedi. Mihriban Akgül neden elenmek istedi , Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim'den neden kovuldu. İşte fenomen yarışmanın eleme gecesinde yaşanan bomba gelişmeler.

SİMA ŞERAFETTİNOVA DİSKALİFİYE OLDU ŞOK İDDİALARI VAR - TIKLAYIN
İşte Benim Stilim eleme gecesinin gündüzüne Sima Şerafettinova olayı damga vurdu. Öykü Serter eleme öncesinde Sima Şerafettinova 'nın yarışmadan diskalifiye edildiğini duyurdu. İşte Benim Stilim eleme gecesi haliyle Sima Şerafettinova olmadan başladı. İşte Benim Stilim'de bu hafta koruma altına alınan sadece bir kişi oldu. O kişi de yarışmanın favori ismi olan Gülşah Yılmaz oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim'de eleme gecesi saat 22.00'da başladı. Ebru Yaşar'ın konuk olduğu eleme gecesinde konsept dans kostümleri oldu. İşte Benim Stilim eleme gecesinde en iyi performans Şilan Makal'ın oldu. Gecenin en düşük puanını alarak elemenin ilk adayı olan isim Çağla Çetinöz oldu. İşte Benim Stilim yarışmacıları ise Mihriban Akgül 'ü elenmek üzere söyledi. Mihriban Akgül'ün elenmeyi kendisi istediği ortaya çıktı.

MİHRİBAN AKGÜL NİYE ELENMEK İSTEDİ?
Peki Mihriban Akgül neden elenmek istedi ve arkadaşlarından adını söylemelerini istedi. Mihriban Akgül sebebini ağlayarak şöyle açıkladı;
-"Buraya katıldığım ve burada olduğum için çok mutluyum. Ailevi sorunlarım var. Hesapta olmayan şeyler oldu. Daha fazla burda bulunmam mümkün değil. Sebebini burda açıklayamıyorum. Gerçekten gitmek istiyorum. Ağlamamam da gideceğimden değil sadece psikolojik. Ben güçlü ve hırslı bir kızım ama böyle oldu."

Mihriban Akgül finale 2 hafta kala ayrılmak istemesinin sebebi olarak gösterdiği 'ailevi sorunları' ısrarlara rağmen açıklamadı. Öykü Serter biraz daha ısrar edince 'annesi ve maddi sorunları' olduğunu söyledi. Mihriban Akgül elenmediği taktirde daha da psikolojisinin bozulacağını belirterek "Hayatım çok farklı boyutlara taşınabilir. Artık ben de istemiyorum. Sorunlar olmasa devam ederdim. Çok büyük bir sorun olmasaydı burda kendimi eletmezdim" dedi.

JÜRİ NE DEDİ KİM ELENDİ?
Mihriban Akgül ve Çağla Çetinöz hakkındaki son kararı İşte Benim Stilim jürisi verdi. Jüri de Mihriban Akgül'ün açıklamaları ile şaşkına dönerken elemede ilginç sonuçlar çıktı. İşte jürinin verdiği oylar;

Ebru Yaşar '5 verdiğim bir kişinin elenmesini söyleyemem' diyerek Çağla Çetinöz'ün elenmesi için oy verdi.
İvana Sert ise 'Ben gitmeni istemiyorum ama seni kırmak istemiyorum' diyerek Mihriban Akgül elensin diye oy verdi.
Uğurkan Erez 'Ben seni yazamam' diyerek Çağla Çetinöz gitsin dedi.
Nur Yerlitaş 'çok istiyorsan' deyih Mihriban Akgül için elensin kararına vardı.
Kemal Doğulu ise 'Şoktayı, keşke önceden haberimiz olsaydı ailenle konuşurduk. Zor durumunda kalmanı istemem. Ailevi meseleler varsa ezilmeni istemem. Hiç istemeyerek olsa da sadece sen isteğin için adını yazıyorum' dedi ve Mihriban Akgül böylece isteği üzerine elenmiş oldu.

JÜRİ ÜYELERİ AĞLAYARAK UĞURLADI
Mihriban Akgül hıçkırıklara boğularak İşte Benim Stilim yarışmasına veda etti. Mihriban giderken İşte Benim Stilim jürisi bu beklenmedik ayrılık karşısında 'şoktaydı'. Mihriban Akgül'ün veda konuşması ise Uğurkan Erez dahil tüm jüri üyelerini ağlattı.



Peki Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim'den neden kovuldu? Bunun sebebini Öykü Serter "Yarışma kurallarına uymaması' diye açıkladı.

SİMA ŞERAFETTİNOVA NİYE DİSKALİFİYE OLDU?
sima-şerafettinova-kovuldu-mu-kaçti-mi.20150530000402.jpg
Sima Şerafettinova ise kurallara uymadığı için diskalifiye edildiği açıklamasını instagram hesabından yalanladı. Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim'den kendisinin ayrıldığını söyledi ve şunları yazdı;

-"Tabiki de diskalifiye diyecekler, bırakıp gitti diyecek halleri yok. Diskalifiye olsaydım Gecen sezonki bir yarışmacı gibi eleme gecesi çıkarılırdım. Perşembe rezilliğinden sonra cuma çekimine gireceğimi düşünen insanın aklına Şüphe ederim :)

PERŞEMBE GÜNÜ SİMA ŞERAFETTİNOVA NE YAPTI?
İşte Benim Stilim yarışmasında Sima Şerafettinova 'nın yer aldığı son bölüm perşembe günü ekrana gelmişti. O bölümde Sima Şerafettinova ve Zeynep kavga etmişti. Bu kavganın sonunda İşte Benim Stilim jürisi Sima Şerafettinova 'yı azarlayınca o da kulise gitmişti.