BIST 9.788
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.433,81
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim kim elendi All Star sonucu

İşte Benim Stilim All Star 9 Ekim eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. İşte Benim Stilim 'de Nazlı Hamarat mı Melek Balkan mı elendi. İşte eleme sonucu

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star TV8 kanalında bu hafta kim elendi belli oldu İşte Benim Stilim eleme gecesi saat 20.00'da başladı. İşte Benim Stilim All Star da bu hafta Nazlı Hamarat ile Melek Balkan elemeye çıktı. Peki kim elendi?

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde ilk olarak galanın birincisi seçildi. Özden Cerrahoğlu gecenin birincisi olarak 10 bin liralık büyük para ödülünün sahibi oldu. Ardından da ilk olarak elemeye geçildi. Nazlı Hamarat ve Melek Baykal için önce yarışmacılar fikirlerini söylediler. Çiğdem Çelik ortaya Nazlı Hamarat ile ilgili bir iddia ortaya attı. Nazlı Hamarat'ın yarışmadan ayrıldığı hafta içinde uçak biletini dahi aldığını açıkladı. Yarışmacıların tahmini Melek Balkan'ın eleneceği yönünde oldu.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?

iste benim stilim all star kim elendi nazli hamarat 9 ekim eleme gecesiİşte Benim Stilim All Star 'da hafta içinde en kötü puanları alan isimlerden Nazlı Hamarat ve Melek Balkan arasında kim elendi sorusunun kesin yanıtını jüri verdi. İşte Benim Stilim jürisinin verdiği oylar;

MELEK BALKAN GELDİĞİ GİBİ GİTTİ

melek balkan kimdir işte benim stilim all star yarışmacısıMelek Balkan hafta başında İşte Benim Stilim All Star yarışmasına dahil olmuştu. 6. haftada yarışa katılan Melek Balkan'ın gidişi de jet hızında oldu. Melek yarışmaya katıldığı hafta yapılan ilk eleme gecisinde veda eden isim oldu. Melek Balkan kendi hırsının kurbanı olduğunu söyledi.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR ELEME GECESİ

iste benim stilim bu hafta kim elendi İşte Benim Stilim yarışmasının eleme gecesinde pop art konsepti ile yarışmacılar jürinin önüne geldiler.

NAZLI HAMARAT KİMDİR?

Nazlı Hamarat 'ın mücevher işi yapan eşi Emir Şaşmaz 'ın öldürülme şekli kadar 'sevgilisi' olduğunu iddia eden kadının iddiaları da olay yaratmıştı. Nazlı Hamarat ise boğazı kesilen kişinin kocası Emir Şaşmaz olmadığı iddia etmiş ve Türkiye'ye getirttiği cenazeye otopsi yaptırmıştı. Otopsi sonunda Emir Şaşmaz olduğu kesinleyen Nazlı Hamarat kocasını toprağa verirken İşte Benim Stilim All Star yarışmasından çekilmişti.

NAZLI HAMARAT 40'I ÇIKMADAN NİYE DÖNDÜ?

Nazlı Hamarat eşinin daha kırkı çıkmadan İşte Benim Stilim All Star yarışmasıyla ilgili kararını değiştirdi ve podyumda boy gösterdi. Nazlı Hamarat 'neden eşinin 40'ı çıkmadan' yarışmaya katıldığını 'eşim bu yarışmada benim en büyük destekçimdi. All Stara çağrıldığımda benden çok istemişti. Yaşayasaydı mutlaka burda olmamı isterdi. Bir nevi vasiyet benim için onun vasiyetini yerine getireceğim" diyerek izah etti.