BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71
HABER /  GÜNCEL

İşte Benim Stilim kim elendi 25 Mart eleme gecesi

İşte benim stilimden bu hafta kim elendi belli oldu. İşte Benim Stim 25 Mart eleme gecesine İzzet Yıldızhan konuk oldu peki gecenin sonunda kim elendi?

Abone ol

İşte Benim Stilim 25 Mart eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıkacak. TV8 kanalında izleyici ile buluşan İşte Benim Stilim'e konuk jüri üyesi İzzet Yıldızhan oldu.

Öykü Serter tarafından sunulan İşte Benim Stilim'de eleme gecesinin konsepti 'dans' oldu. Konuk jüri üyesi olan İzzet Yıldızhan türküleri ile geceye renk kattı.

İŞTE BENİM STİLİM'DEN KİM ELENDİ 25 MART ELEMESİ
 

İşte Benim Stilim'den kim elendi sorusunun yanıtı yine yeni günün ilk saatlerine kaldı.

İşte Benim Stilim'de haftanın konsepti dans oldu. Gecenin sonunda en düşük puanı alan yarışmacılar jürinin önüne çıktı.

İşte Benim Stilim 25 Mart 2016 Cuma akşamı yayınlanan bölümü eleme gecesinde jüriden en düşük puanı alan ve arkadaşları tarafından elenmesi için ismi verilen üç yarışmacı yeniden jüri karşısına çıktı.

Jürinin karşısına çıkan Lara Özsoy ve Berrak Deniz'in arasına yarışmacıların seçtiği 3. isim olarak Bahar Candan katıldı. Potaya çıkan bu üç isim arasından jüri, elenmesi için Damla Okuknu ismini verdi ve gecenin sonunda yarışmaya ve hayallerine veda eden yarışmacı Lara Özsoy oldu. Bahar Candan'ın gözyaşlarına boğulması ise Lara Özsoy'un vedasına damga vurdu. Arkadaşının gitmesine dayanamayan Bahar Candan gözyaşlarına boğuldu.