BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim en son kim elendi?

İşte Benim Stilim 27 Mart 2015 yarı finalinde elenen kim belli oldu. İşte Benim Stilim eleme gecesinde bu hafta Nihal Candan ve Nazlı Hamarat adı çıktı. Peki kim gitti?

Abone ol

İşte Benim Stilim 'de en son Özden Cerrahoğlu elendi peki 27 Mart 2015 eleme gecesinde kimler gitti? Nazlı Hamarat hafta içinde borç kriziyle kendini İşte Benim jürisinin önünde buldu. İşte Benim yarışmacılarından Nihal Candan ise jüriden yarı finalde en düşük oyu aldığı için elemeye çıktı. İşte Benim Stilim 'de bu gece iki kişi birden elendi. Peki kimler gitti?
işte-benim-stilim-kim-elendi-27-mart-nazli-hamarat-ve-nihal-candan.jpg
İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİ

İŞTE BENİM SİTİLİM'DE KİM BİRİNCİ OLDU KİMLER GİTTİ?


İşte Benim Stilim 27 Mart elemesinde yarışmacılar gala performanslarını sergilediler. 2 ismin eleneceği İşte Benim Stilim 'de ilk eleme yapıldı. Yarı final gecesinde İşte Benim jürisinden en düşük oyu olan Nihal Candan oldu. Nihal Candan 'ın karşısına kim çıkacak? Bunu da yarışmacılar belirlediler ve haftaya borç kriziyle damga vuran Nazlı Hamarat 'ın adını verdiler. Nazlı Hamarat ile Nihal Candan konusunda son söz jürinin kim elendi sorusunun yanıtı için oylamaya geçildi. İşte oylama sonucu;


İŞTE BENİM STİLİM 'DE KİMLER ELENDİ?
Yarı final yapan İşte Benim Stilim'de elenen birinci isim Nihal Candan 'ın aldığı oylar.

Yılmaz Morgül Nihal Candan elensin dedi.
Nur Yerlitaş Nihal Candan elensin diyerek oy verdi.
İvana Sert Nihal Candan elensin tercihini yaptı.
Kemal Doğulu da Nihal Candan adını verdi.
Uğurkan Erez Nazlı Hamarat dedi ancak oyu sonucu değiştirmediği için Nihal Candan elendi.

İŞTE BENİM STİLİM ELENEN İKİNCİ İSİM
işte-benim-stilim-yari-finali-kimler-elendi-gülay-hançer.jpgİşte Benim Stilim 'de ikinci oylamaya geçildi. Jüriden en düşük oyu alan Gülay Hançer ile yarışmacıların bir kez daha adını verdiği Nazlı Hamarat arasında eleme yapıldı. İşte İşte Benim Stilim yarı finalinde elenen ikinci ismin aldığı oylar;
Yılmaz Morgül Gülay Hançer 'i eledi.
Nur Yerlitaş Nazlı Hamarat elensin dedi
Kemal Doğulu Gülay Hançer 'i eledi.
İvana Sert Nazlı Hamarat elensin dedi.
Uğurkan Erez elenecek ikinci ismi belirleyen oyu verdi. Uğurkan Erez kararını açıklama konusunda kararsız kalınca Nur Yerlitaş 'Ayy kalbim duracak' dedi. Uğurkan Erez tercihini Gülah Hançer elensin diyerek verdi. Yarışmadan Gülay Hançer elenirken terzilere ve tasarımcılara borç takan Nazlı Hamarat birinciliğin adaylarından oldu.


CHP ön seçim sonuçları