BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim elemesinde kavga çıktı

İşte Benim Stilim eleme gecesinde kavga çıktı. İşte Benim Stilim 'de kim elendi sorusunun yanıt bulduğu gece Çiğdem Çelik ve Nazlı Hamarat kavga etti.

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmasının 6 Mart eleme gecesinde Nazlı Hamarat 'ın kıyafeti hakkında yorum yapan Çiğdem Çelik bir anda çapraz ateşte kaldı. Önce Nazlı Hamarat Çiğdem Çelik 'in üstüne gitti ardından Gülnihal Candan kavgaya dahil oldu.
İŞTE BENİM STİLİM 'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?
Zeynep Öztürk '5 metre kanatla geleceğim' deyip böyle gelince şaşırdım deyince kavga başladı. Çiğdem Çelik konuşunca Nazlı Hamarat hemen ona saldırdı. Özden Cerrahoğlu ve Nazlı Hamarat ile birlikte İşte Benim Stilim 'de 'üçlü çete' kuran Gülnihal Candan hemen kavgaya karıştı.
işte-benim-stilim-kavga.jpgÇiğdem Çelik'i eleştirmeye başlayan Nihal Candan "Senin kanatların çok emeksiz' dedi. Zeynep Öztürk araya girip 'Sen kanatlarını kendin mi yaptın' deyince Nihal Candan 'Hayır ama çok para verdim. Kanatlara 2 bin lira harcadım' diyerek bu kez parasıyla ezmeye çalıştı. Çiğdem Çelik alttan almaya çalışsa da bu kez Gülnihal Candan 'yayık ağızla' onunla dalga geçmeye başladı.