BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim eleme ne zaman saat kaçta?

İşte Benim Stilim yarışmasının eleme gecesi Cuma akşamı saat 21.45'te yayınlanacak. Peki İşte Benim Stilim de bu hafta kim elendi? Bu akşam belli oluyor.

Abone ol

TV8 'de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasının eleme gecesi artık yeni günü ve saatinde ekranda olacak. Bu Benim Stilim eleme gecesi bu haftadan itibaren cuma akşamları saat 21.45'te yayınlanacak. Bu hafta İşte Benim Stilim 'de kim elendi sorusu saat 21.45'teki yayında belli olacak.

Acun Ilıcalı TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışması için flaş bir karar aldı. Show TV’den TV8′de geçtikten sonra iki kanal arasında yaşanan mahkeme sonucunda TV8′deki yarışmanın ismi İşte Benim Stilim olarak değişmiş, Show TV’deki Bu Tarz Benim ise format değiştirmişti. Ancak bu transfer iki kanala da yaramadı. Show TV Bu Tarz Benim yarışmasını kaldırma kararı alırken Acun Ilıcalı da yayın saati değişikliğine gitti.

İŞTE BENİM STİLİM HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?
İşte Benim Stilim yarışması reytinglerin düşmesinin ardından Cumartesi günü yayın saatini elinden kaçırdı. Survivor All Star 'a yerini kaptıran İşte Benim Stilim yarışması artık Cuma günleri eleme gecesiyle ekrana gelecek. İşte Benim Stilim'in eleme gecesi yayın saati ise 21.45 olarak duyuruldu.

BU AKŞAM ELEME GECESİ VAR
İşte Benim Stilim yarışması yeni günü ve saatiyle bu akşam eleme gecesini yapacak. Eleme gecesinin konuğu da Eser Yenerler olacak.

İşte Benim Stilim Eleme Gecesi’nde; İvana Sert sergilediği “Latin Salsa” dansıyla geceye renk katacak.

Programda ayrıca; Murat Dalkılıç performansları ile katılacak. Eser Yenenler, programa yorumları ve espirileriyle renk katarken, Murat Dalkılıç ise seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları ve danslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak ve geceye damgasını vuracak.

8 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele ederken, giysileriyle sürprizler yapacaklar. Gecenin konsepti ise “Gecenin Yıldızı”. Gecenin Yıldızı kıyafeti ile ekrana gelecek olan yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarışacak, birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşanacak.

Eleme gecesinde yarışmaya ve hayallerine veda eden isim kim olacak. “İşte Benim Stilim Eleme Gecesi” Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le 27 Şubat Cuma akşamı saat 21.45'de TV8 ekranlarında.