BIST 9.066
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.293,43
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim bu hafta kim elendi?

TV8 İşte Benim Stilim eleme gecesinde bu hafta Özden Cerrahoğlu elendi. İşte Benim Stilim jürisi elemede şaşırtan bir karar aldı. Çiğdem Çelik kaldı Özden gitti.

Abone ol

TV8 'de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında bu hafta Özden Cerrahoğlu elendi. Eleme gecesinde 'kim gitti' sorusunun yanıtı bu kez sürpriz oldu. İşte Benim Stilim jürisinin önüne en düşük oyu alan Özden Cerrahoğlu ile yarışmacıların seçtiği Çiğdem Çelik çıktı. 20 Mart eleme gecesinde Özden Cerrahoğlu veda eden isim oldu.
işte-benim-stilimde-kim-elendi.jpg
İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİ KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim eleme gecesinde İlbilge Uzun , Nazlı Hamarat , Gülay Hancer , Emel Özkızıltaş ve Zeynep Öztürk yüksek puanlar alan isimler oldu. Gala gecesinde en düşük puanı alan isim ise Özden Cerrahoğlu oldu. Özden Cerrahoğlu jürinin önüne elenmek üzere gelen ilk isim oldu. Yarışmacılar ise elenmek üzere Çiğdem Çelik 'in adını verdi. Peki Özden Cerrahoğlu ile Çiğdem Çelik arasında jüri nasıl bir tercih yaptı kim elendi?

İŞTE BENİM JÜRİSİ OYLAMA SONUCU
Ozan Doğulu 'Çiğdem Çelik' gitsin dedi.
Nur Yerlitaş 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.
Kemal Doğulu 'Çiğdem Çelik ' dedi.
Uğurkan Erez sonucu belirledi. Uğurkan Erez 'matematik konuşacak' diyerek bugüne kadar yaptığı oyunları hatırlattı ve Özden Cerrahoğlu elensin dedi.

ÖZDEN CERRAHOĞLU ELENDİ İLAHİ ADELET Mİ?
Uğurkan Erez 'in oyuyla birlikte bu hafta İşte Benim Stilim 'de elenen Özden Cerrahoğlu oldu. İlginç olan ise Özden Cerrahoğlu 'nun sürekli elemek için uğraştığı ve hakarete varan sözlerle ezdiği Çiğdem Çelik karşısında elenmiş olması oldu.

ÖZDEN CERRAHOĞLU 'NA ŞOK : 'SANA 4 VEREN ELİM KIRILSAYDI'
İşte Benim Stilim yarışmacılarından Özden Cerrahoğlu gecenin fiyaskosuydu. Eleştiriler karşısında susmayıp cevap yetiştirmeye çalışan Özden Cerrahoğlu , Nur Yerlitaş patlattı. Nur Yerlitaş 'Sana 4 veren elim kırılsaydı. Sen elenince mutlu olacağım' dedi. Özden Cerrahoğlu ise 'O zaman ben eleneyim siz mutlu olun' karşılığını verdi.

İŞTE BENİM STİLİM 'DE KİM TAÇ GİYDİ KORUMA ALTINDAKİ İSİMLER
İşte Benim Stilim yarışmasına elendikten sonra geri dönen Viyana doğumlu Gülay Hançer jüriden yine tam not alarak haftayı tamamladı. Her gün yıldız almayı başaran Gülay Hançer ve Emel Özkızıltaş koruma altına alındılar ve taç giydiler.

ÖZDEN CERRAHOĞLU TERS IŞIK KURBANI OLDU
İşte Benim Stilimin final gününde yarışmacılardan Özden Cerrahoğlu ters ışık kurbanı oldu. Özden Cerrahoğlu siyah elbisesiyle sahneye çıktı ancak uzun süre stüdyo ışıklarından dolayı iç çamaşırının gözüktüğünü fark etmedi. Uzun süre bu şekilde ekrana gelen Özden; Zeynep sahnedeyken durumunun farkında olmadan halay çekmeye kalktı.