BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,97
ALTIN 2.424,03
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim birincisi kim kazandı?

3 Nisan finalinde İşte Benim Stilim birincisi Emel Özkızıltaş oldu ve 100 bin lirayı kazandı. İşte Benim stilimde SMS puan sonuçları ve kim kazandı sorusunun yanıtı.

Abone ol

Final yapah İşte Benim Stilim birincisi kim belli oldu ve 100 bin liralık ödülü kazanan yarışmacı Emel Özkızıltaş oldu. İşte Benim Stilim finalinde Emel Özkızıltaş ve Zeynep Öztürk son ikiye kaldı. Nazlı Hamarat üçüncü Çiğdem Çelik dördüncü oldu. İşte Benim Stilim 'de İlbilge Uzun ilk turda elendi.
emel-özkiziltaş-işte-benim-stilim-kazandi.jpg
İşte Benim Stilim final gecesinde birinciden önce kim elendi sorusunun yanıtı verildi. Ardından da İşte Benim Stilim birincisi ve 100 bin lirayı kazanan kim oldu sorusunun yanıtı geldi.

İŞTE BENİM STİLİM KİM KAZANDI?

işte-benim-stilim-kim-kazandi.20150404013002.jpg
İŞTE BENİM STİLİM FİNALİ
İşte Benim Stilim yarışmasında birinciliğin adaylarından ilk olarak Emel Özkızıltaş jürinin önüne geldi. Hemen ardından ise İşte Benim Stilim jürisini şaşırtan kıyafetiyle Zeynep Öztürk sahneye çıktı. Ancak Zeynep Öztürk 'ün üzerindeki sıradışı kıyafet kopya çıktı. Üstelik kıyafeti tasarlayan kişinin Kemal Doğulu olduğu ve Demet Akalın 'ın albüm kapağında yer aldığı anlaşıldı. Kemal Doğulu bunu açıklayınca Zeynep Öztürk fena halde bozuldu.
zeynep-öztürk-elbisesi-demet-akalan-kopyasi-çikti.jpgZeynep Öztürk final gecesi Demet Akalın 'ın elbisesinin çakmasıyla geldi. Final gecesinde Zeynep Öztürk 'ün Ardahan'dan gelen annesi ve ablaları da boy gösterdi.

zeynep-öztürk-annesi-ve-ablasi.jpgZeynep Öztürk 'ün 3 ablası ve annesi İşte Benim Stilim 'de dikkat çeken isimler oldu. Ablalarından biri marjinal kıyafetiyle ilgi odağı olurken annesi ise başörtülü ve hayli mütevazi bir portre çizdi.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?

İlk performansları ile jürinin önüne gelen İşte Benim Yarışmacılarından Nazlı Hamarat en düşük oyu alarak elenecek ilk isim oldu. Yarışmacılar ise İlbige Uzun adını verdi. İşte Benim Stilim jüri üyesi Nazlı Hamarat ve İlbige Uzun arasında seçimini yaparak eleme oylarını vererek birini gönderecekler. İşte jürinin Nazıl Hamarat ve İlbige Uzun oylaması;
Uğurkan Erez 'İlbige Uzun elensin 'dedi.
Bengü 'Nazlı Hamarat elensin' dedi.
İvana Sert de İlbige Uzun elensin diyerek şaşırttı.
Kemal Doğulu ise Nazlı Hamarat elensin diyerek elemeyi Nur Yerlitaş 'a bıraktı.
Nur Yerlitaş 'yük benim üzerime kaldı. Vicdanımın sesini dinlemek istiyorum" diyerek herkesi şoke eden ismi açıkladı. Zenginliği ve taktığı borçlarla skandal yaratan Nazlı Hamarat yerine İlbige Uzun 'u eledi.
ilbige-uzun-annesi.jpgİlbige Uzun'un annesi sonucu duyduğunda yüzündeki ifadeyle çok şeyler söyler gibiydi.

İŞTE BENİM STİLİM YENİ YARIŞMACILARI KİMLER?
İşte Benim Stilim finalinde yeni yarışmacılar da ilk kez kameralar önüne çıktı. Yeni yarışmacılar arasında bol bol yabancı yer alıyor.



SİNEM UMAŞ İŞTE BENİM STİLİM YENİ YARIŞMACILARI ARASINDA
İşte Benim Stilim yeni sezonda Sinem Umaş adı öne çıktı. Kaynana Semra ile tanınan Sinem Umaş zayıflamış ve yepyeni bir görüntüye bürünmüş haliyle İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları arasında yer aldı. Yeni yarışmacılar içinde Azerbaycan 'dan dereceli bir güzel , bir İranlı yarışmacı ve Almanya 'dan gelen bir gurbetçi kızı yer alıyor.