BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

İşte Benim Stilim birinciliğe kim kaldı kim elendi?

27 Mart 2015 İşte Benim Stilim elenen iki kişi kim oldu? Nihal ve Gülay gitti peki bu hafta yarı final yapan İşte Benim Stilim 'de kimler birinciliğe kaldı.

Abone ol

27 Mart 2015 eleme gecesinde İşte Benim Stilim yarı final yaptı peki elenen iki kişi kim oldu? İşte Benim Stilim elemesinde Nazlı Hamarat iki kez jürinin önüne geldi.
işte-benim-stilim-kim-elendi-27-mart-nazli-hamarat-ve-nihal-candan.20150329190023.jpg
Birincisinde Nihal Candan elendi Nazlı Hamarat elemeden kurtuldu. İkinci elemede ise Nazlı Hamarat yine yarışmacıların oylarıyla bu kez Gülay Hançer ile elemeye çıktı. Bu son elemeyle birlikte İşte Benim Stilim 'de finale kalan ve birinciliğin adayı olan isimler belli oldu.


İŞTE BENİM STİLİM KİMLER ELENDİ?
İşte Benim Stilim bu hafta iki kişinin birden elendiği uzun bir geceye sahne oldu. Yarışmanın rüküşler kraliçesi Nihal Candan ile gurbetçi kızı Gülay Hançer elendi. İşte Benim Stilim önümüzdeki hafta birinciyi belirlemek için final yapacak. Nihal Candan ve Gülay Hançer 'in elenmesiyle birlikte İşte Benim Stilim birincisi olmaya aday olan şu isimler kaldı;

zeynep-öztürk.20150328022658.jpg
Zeynep Öztürk
emel-özkiziltaş.20150328022218.jpg
Emel Özkızıltaş
çiğdem-çelik.20150328022029.jpg
Çiğdem Çelik

ilbilge-uzun-işte-benim-stilim-birincisi.jpg
İlbilge Uzun


nazli-hamarat.20150328022720.jpg
Nazlı Hamarat

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ HANGİSİ OLUR?
İşte Benim Stilim yarışması yarı final etabını geçip final günlerine yaklaşırken tuhaf bir tabloyla karşı karşıya. İşte Benim Stilim jürisi tarzı olan tek ismi elediği (Nazlı Kayaaslan) için bırakın birinciyi , ikinci ve üçüncü olabilecek yarışmacıya sahip değil. Geriye kalanlar içinde Zeynep Öztürk öne çıkıyor gibi görünse de şık tanıtımının ötesine geçemiyor. Çiğdem Çelik reyting getiren kavgalarıyla bilinirken jürinin şamar oğlanına döndü.
işte-benim-stilim-kim-elendi-birinci-kim.jpgİşte Benim Stilim 'de birinciliğe oynayan Nazlı Hamarat ise bugüne kadar tarzından çok zenginliği ile konuşuldu. Ancak son haftada ortaya çıktı ki zenginim diyen Nazlı Hamarat giyim piyasasına hayli borç takmış. Haliyle Nazlı Hamarat gibi 'borç takan' bir ismin İşte Benim Stilim 'de birinci olması herşeyden önce programın itibarını bitirir. İşte Benim Stilim 'de birinciliğe en yakın isim olarak İlbilge Uzun görülüyor. Ancak o da 'biraz sıradışı giyinmenin' ötesinde 'stil ve tarz' olarak varlık gösteremiyor. Geriye kalan isim yarışmanın cilveli hostesi Emel Özkızıltaş... İzleyicinin çok sevdiği Emel Özkızıltaş giyinmeyi İşte Benim Stilim 'de öğrendi. Birinci olabilir mi derseniz 'gönül birinciliği' tamam ama stil çok zor. Özeti İşte Benim Stilim yarışmasının finalinde kim birinci olursa olsun bunu hak etmiş olmayacak.

İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİ NİHAL CANDAN BÖYLE ELENDİ
İşte Benim Stilim 27 Mart elemesinde Nihal Candan en kötü performansı sergileyince kendini jürinin önünde buldu. Yarışmacılar ise Nazlı Hamarat ismini verdi. Nihal Candan ve Nazla Hamarat arasındaki eleme oylamasında jüride bir kişi hariç herkes Nihal Candan elensin dedi.


Yarı final yapan İşte Benim Stilim'de elenen birinci isim Nihal Candan 'ın aldığı oylar.

Yılmaz Morgül Nihal Candan elensin dedi.
Nur Yerlitaş Nihal Candan elensin diyerek oy verdi.
İvana Sert Nihal Candan elensin tercihini yaptı.
Kemal Doğulu da Nihal Candan adını verdi.
Uğurkan Erez Nazlı Hamarat dedi ancak oyu sonucu değiştirmediği için Nihal Candan elendi.

İŞTE BENİM STİLİM ELENEN İKİNCİ İSİM
işte-benim-stilim-yari-finali-kimler-elendi-gülay-hançer.jpgİşte Benim Stilim 'de ikinci oylamada jüri nabızları hızlandırmak için kararı son üyesi Uğurkan Erez'e bıraktı. Nur Yerlitaş ve İvana Sert elenmesi için Nazlı Hamarat 'ın adını , Kemal Doğulu, Yılmaz Morgül ve Uğurkan Erez ise Gülay Hançer 'in ismini verdi. İkinci elemede Gülay Hançer giderken esnafa borç takan Nazlı Hamarat birinciliğin adaylarından oldu.

BU MU İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ ADAYI
İşte Benim Stilim yarışması 'tarz' olmayan yarışmacılarla finale giderken Nazlı Hamarat taktığı borçlarla skandal yarattı. Zengin olduğu iddiasındaki Nazlı Hamarat 'ın satın aldığı 5 bin lira değerindeki kıyafetin parasını ödememesi alacaklıları kapıya dizdi. Kıyafet için sadece 1000 lira kapora veren Nazlı Hamarat geriye kalan parayı ödemiyor. Ve bu isim İşte Benim Stilim birinciliğinin adayı oldu. İşte Nazlı Hamarat 'ın borç skandalı;