BIST 9.557
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.481,35
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim All Star bu hafta kim elendi?

İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından kim elendi belli oldu. İşte Benim Stilim eleme gecesine Gizem Güler ve Tuğçe Ergişi çıktı. İşte Benim Stilim eleme gecesi sonucu. İşte Benim Stilim All Star elenen isim Gizem Güler oldu.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi TV8 ekranlarında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını verdi. İşte Benim Stilim 'de geçen hafta  Maria Surina elendi peki bu hafta kim veda etti? İşte Benim Stilim eleme gecesine kalan isimler Gizem Güler ve Tuğçe Ergişi olmuştu. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi sonucu.

İşte Benim Stilim All Star bu hafta elenen isim Gizem Güler oldu. Gizem Güler, İşte Benim Stilim'e veda etti. 

iste-benim-stilim-kim-elendi.jpg
Geçen hafta sürpriz bir şekilde Maria Surina 'nın elendiği İşte Benim Stilim 'de bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı büyük merak konusuydu. İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen isim Gizem Güler oldu.

İŞTE BENİM STİLİM HAFTANIN BİRİNCİSİ NAZLI SULTAN KAYAASLAN OLDU

İşte Benim Stilim All Star'da 12 Eylül'de yayınlanan eleme gecesinde her hafta sahibini bulacak olan 10 bin TL'lik büyük ödülü Nazlı Sultan Kayaaslan kazandı.


İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİ

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi saat 20.00'da başladı ve yarışmacılar retro konsepti ile jürinin önüne geldiler. İşte Benim Stilim jürisi önce Nazlı Hamarat 'ın hafta başında dahil olduğu yarışmacılar içinden haftanın birincisini seçecek. İşte Benim Stilim All Star 'da bu hafta birinci olacak kişi 10 bin liralık büyük para ödülünü alacak. Geçen haftanın birincisi Çiğdem Çelik olmuş ve 10 bin liralık çeki almıştı.

AYŞENUR BALCI UYUŞTURUCU KRİZİNE Mİ GİRDİ?

Bu hafta İşte Benim Stilim All Star yarışmasına damga vuran olay Ayşenur Balcı 'nın podyumda fenalaşması oldu. Titreme nöbetine giren Ayşenur Balcı 'nın hali uyuşturucu krizine mi girdi sorularını gündeme getirdi.



İŞTE BENİM STİLİM 'DE GEÇEN HAFTA MARİA SURİNA ELENDİ?
İşte Benim Stilim All Star yarışmasının ilk eleme haftasında büyük bir sürpriz yaşanmıştı. Nur Yerlitaş ile tartışan ve onun stüdyoyu terketmesine sebep olan Maria Surina ilk haftada elenen isim olmuştu. Maria Surina 'nın elenmesi Nur Yerlitaş'ın intikamı olarak yorumlanmıştı.


NAZLI HAMARAT VE EŞİ EMİR ŞAŞMAZ'IN 40'I ÇIKMADAN
İşte Benim Stilim All Star yarışması ikinci haftasında sıradışı bir kararla Nazlı Hamarat 'ı programa dahil etti. Eşi Emir Şaşmaz 'ın boğazı kesilerek öldürülmesiyle bu yazın konusu olan Nazlı Hamarat , bu olay yüzünden All Star kadrosundan çıkarılmıştı. Nazlı Hamarat 'ın eşinin 40 bile çıkmadan İşte Benim Stilim'e dönmesi hayli şaşırtıcı oldu. Nazlı Hamarat 'ın yarışmada giydiği mini elbise de bu haftanın olayı oldu.