BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.421,31
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim 4 Şubat Perşembe günü kim elendi?

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 4 Şubat Perşembe günü kim elendi belli oldu. İşte Benim Stilim'e veda eden ünlü isim İnci Pars oldu.

Abone ol

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 4 Şubat Perşembe günü yayınlanan bölümünde final haftası elenen dördüncü isim belli oldu.

Değişen kurallara göre final haftasında her gün bir yarışmacı yarışmaya veda edecek. Gün sonunda en düşük puanı alan üç yarışmacı İnci Pars, Nil Karataş ve Pelin Suade önce arkadaşlarının karşısına daha sonra jürinin karşısına çıktı.

Jüri üyelerinden Neslihan Yargıcı elenmesi için Nil Karataş ismini verirken Uğurkan Erez ve Ivana Sert; İnci Pars'ı tercih etti. Böylece jürinin kararıyla yarışmaya veda eden isim İnci Pars oldu.

STÜDYODA SİNİRLER GERİLDİ!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 4 Şubat Perşembe günü yayınlanan bölümünde Tuğçe Özbudak, Simge Tertemiz'in kombinini karışık bulduğunu ve topuzunun spor olması gerektiğini söyledi. Simge normal hayatında bu tarz giyindiğini ve bu yüzden burada da tarzını korumak istediğini söyledi. Pelin Suade de Simge'nin kombinini göz yorucu bulunca Simge konsepte göre düşünmeleri gerektiğini söyledi. Pelin, Simge'den saçlarını toplamasını istedi ancak Pelin buna itiraz etti.

Nil Karataş "Ne oldu sana?" deyince Simge "Sen diyorsun ya hani benim mazeretim var maruz görün ama asla bahane değil gerçekten hastaneye gittim" diye çıkıştı. Nil, Simge'nin elbisesini kısa bulduğunu söyledi ve diğer eleştirilerini sıraladı. Simge, Nil'in her eleştirisine cevap verdi ve "Sen üstündeki kıyafetle nasıl beni eleştiriyorsun anlamadım" diye tersledi. Nil, olay çıkmaması için sustuğunu söyledi.

İnci Pars parçaları tek tek çok beğendiğini söylerken, Gizem Özdilli ruh haline göre giyinme fikrini çok sevdiğini, kombinde karışıklık sevdiğini ama sadece uyumlu olmasına dikkat ettiğini söyledi. Tuğçe son olarak Simge'nin yürüyüşüyle kıyafetleri sattığını şimdi oturduğu için garipsediklerini söyledi.