BIST 9.791
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,29
HABER /  GÜNCEL

İşte Benim Stilim 4 Aralık 2016'da kim elendi?

İşte Benim Stilim 04.12.2016 tarihinde kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. İste Benim stilim'den son olarak elenen isim Dilara Kayalı olurken Bahar Candan geri döndü.

Abone ol

İşte Benim Stilim TV8 izleyicisinin önüne haftanın finaliyle çıktı ve kim elendi sorusunun yanıtı için 1980 konsepti yarıştı. Bahar Candan'ın geri döndüğü İşte Benim Stilim'de elenen isim Dilara Kayalı oldu.

İşte Benim Stilim haftanın elemesinde Samsun'da feci şekilde dövülen Kerimcan Durmaz jürideki yerini aldı.

MELEK ÇAĞAN BİRİNCİ

İşte Benim Stilim'de haftanın birincisi bütün jüri üyelerinden tam puan alan Melek Çağan oldu. Melek'e ilk 10 puanı veren Kerimcan Durmaz oldu. İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Nur Yerlitaş da onu takip etti. Melek Çağan aldığı puanlar sayesinde haftanın büyük para ödülü olan 10 bin liranın da sahibi oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?


İşte Benim Stilim 4 Aralık eleme gecesinde yarışmacılar jürinin önüne 80'ler konsepti ile geldiler. İşte Benim Stilim'de en düşük puanı alan 3 yarışmacı elemeye kaldı. Jürinin karşısına çıkan Dilara Kayalı, Bahar ve Duygu arasından jüri elenmesi için Dilara Kayalı'nın ismini verdi. Gecenin sonunda yarışmaya ve hayallerine veda eden yarışmacı Dilara Kayalı oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE HAFTANIN OLAYLARI

İşte Benim Stilim 1 Aralık 2016 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Melek Özçağan diğer yarışmacıların onun üzerine gelmesinden dolayı patlama yaşadı. Jürinin önüne gelir gelmez ise kilitlendi kaldı.