BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

İşte ''ben seni üzerim'' erkeğinin sır perdesi

İşte ''ben seni üzerim'' erkeğinin sır perdesi

Türk Kadınının karşısına en çok çıkan erkek profili sanırım bu cümleyi kullanan erkek tipidir. Malesef bu tip erkekler her yerdeler. Ve bu tepkilerinin sebebi de tamamen duygusal beceriksizlikleri. Bakalım bu tipolojiye sahip erkekler nasılmış

İşte ''ben seni üzerim'' erkeğinin sır perdesi

Türk kadını karşılaştığı bu erkek tipiyle nasıl mücadele edeceğini bilmiyor. Malesef ki bu erkekler her yerdeler. Ve geçmişinden gelen bir yarayı beraber oldukları bütün kadınlara bedel ödeterek yaşatıyorlar. Bakın bu erkek tipolojisi nasıl oluyor.

İşte ''ben seni üzerim'' erkeğinin sır perdesi

Bu erkeklerinde hepsinde ortak şuydu: "yara açmış bir kadın" Bizi düşündükleri için, bize üzülecekleri için söylemiyorlardı bu sözü. aksine, Bodoslama atlayacaklardı üstümüze, bütün ilgilerini boca ettikten sonra kaçacaklardı. şimdiden yollarını yapıyorlardı sadece. Yarın öbür gün hesap sormaya kalkıştığınızda, "ben sana demiştim ama" diyebilmek istiyorlardı. Dediler de.

İşte ''ben seni üzerim'' erkeğinin sır perdesi

Yatma kalkma muhabbeti diye gördüler; duygularını reddettiler. incittiler. sonra kabuğumuza çekildik. Geldiler. hiç istisnası olmaz; mutlaka gelirler. Dilenci gibi gelirler hem de. zaferle acıma duygusu karışır birbirine. Gözünüzde büyüttüğünüz, tepelere çıkarttığınız insan, zavallıdır aslında. çünkü acısının hakkını vermemiştir zamanında. aşık olduğu kadının kalbini kırarken hiç bir bok fark etmemiş; sonra kadın çekip gittiğinde onu canavar ilan etmiştir.

İşte ''ben seni üzerim'' erkeğinin sır perdesi

Bu hikayeyi de çok dinlemişssinizdir. O cadı kadınlar hep kırıyorlardı bu masum melekleri. sonra kendimizi düşünelim. Eski erkek arkadaşımızın bizim arkamdan kalpsiz diyişini... kıra kıra kalp bırakmamıştı ki! Ama yeni sevgilisine sorsan, biz kim bilir ne fenalıklar etmiştik ona. Bizi haklı çıkartmaya çalışıyorum sanmayın diye söyleyeyim, bu ayrılığın ardından depresyona düşen biz değil miyizdir? Mesela benim bütün vücudumda döküntüler çıktı. aşıktım, çok aşıktım. ama başkasının hikayesinde canavardım. Ekmeğini bol bol yemiştir heralde yaralı erkek rolünün. çünkü biz kadınlar bu konuda bazen ciddi gerizekalıyız. Ben kötü cadı, neler neler etmişimdir onun bitanesine!