BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,91
ALTIN 2.439,08
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

İşte BBP'nin gözünde eski ve yeni CHP

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, Kemal Kılıçdaroğlu ile yenilendiği öne sürülen CHP'deki değişimi bu sözlerle değerlendirdi.

Abone ol

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, ''Eski CHP'de kin, nefret ve fitne siyaseti vardı, şimdiki CHP'de de aynısı var'' dedi.

Hakkı Öznur, partisinin Niğde il teşkilatında, milletvekili adayları Bünyamin Karataş, Hasan Hüseyin Gezer, Ahmet Kılıç ile birlikte basın toplantısı düzenledi. CHP ve AK Parti'nin ''gerilim siyaseti'' izlediğini savunan Öznur, bunun Türk siyasi hayatını son derece vahim noktalara götürdüğünü öne sürdü. Öznur, Türk siyasi hayatında, lekesiz, şaibesiz, kire bulaşmamış tek partinin BBP olduğunu belirterek, ''Eski CHP'de kin, nefret ve fitne siyaseti vardı, şimdiki CHP'de de aynısı var. CHP halkın partisi değildir. Bugün CHP'nin kimlerle işbirliği yaptığı gözler önündedir'' dedi. ''CHP ile BDP ittifakının Hakkari'de tescillendiğini, CHP'nin Hakkari mitingine ABD ve İsrail'in destek verdiğini'' iddia eden Öznur, Kılıçdaroğlu'nun terör örgütüne yönelik operasyonların durdurulmasına ilişkin açıklamalar yaptığını savundu.