BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.412,65
HABER /  MAGAZİN

İşte Ata Demirer'in evleneceği tarih

Ata Demirer, önceki gün annesi Ayten Demirer için nişanlısı Özge Borak'la aynı zamanda evleneceği yer olan Suada'da yemek verdi

Abone ol

22 Nisan'da Borak'la dünya evine girecek olan Demirer, hem annesinin doğum günü için aile arasında yemek verdi.

Ayten Demirer'in doğum gününde müstakbel gelini Özge Borak'ın yanı sıra annesi Buket Borak, babası Selçuk Borak, anneannesi ve babaannesi de yer aldı.

Aile arasında yapılan doğum günü partisine eski Türk Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın da katıldı. Demirer ve Borak ailesi mekana 18.00'de geldi ve 22.00'de de Suada'dan ayrıldı. Demirer'in, yemek sırasında tuttuğu takım olan Galatasaray'ın Trabzonspor ile oynadığı mücadeleyi de takip ettiği öğrenildi. Düğün öncesi tüm aile bir arada Suada'nın çıkışında gazetecilerin olduğunu öğrenen Demirer ise sorulara cevap vermemek için şoförüne arabayı mekanın çıkışına sıfır yanaştırmasını istedi. 

AİLECE YEMEK YEDİLER

Neşeli olan Demirer, Borak'ın ailesiyle vedalaştıktan sonra hızla arabasına doğru yöneldi. Borak'ın ise babasıyla mekanı terk ederken grip olduğu için biraz keyifsiz olduğu gözlendi. Nişanlısı Demirer'den önde çıkan Borak babası Selçuk Borak'la Kuruçeşme'den ayrıldı. Demirer'e ise Demet Akbağ'ın Ferdi Tayfur için söylediği sözler hatırlatılınca ünlü komedyen gülümseyerek arabasına bindi.

Muhabirin aynı soruyu bir daha sormasıyla Demirer, "Teşekkürler arkadaşlar" diyerek cevap verdi. Daha sonra Demirer ve Borak ayrı ayrı ailesiyle evlerine gitti.