BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,40
HABER /  MAGAZİN

İşte Alişan'ın evlenmeyi düşündüğü gizemli sevgilisi

Alişan'ın evlenmeyi planladığı sevgilisi kim? Cumhurbaşkan Erdoğan'a "Evleneceğim." diye söz veren Alişan, sonunda aradığı aşkı buldu. Ünlü şarkıcı, gizemli sevgilisiyle ilk fotoğrafını da paylaşınca herkes kimdir bu kız diye sorar oldu.

Abone ol

Alişan geçtiğimizgünlerde verdiği bir röportajda "Görüştüğüm biri var ama şu anda ismini söyleyemem. İlişkimiz çok güzel bir şekilde devam ediyor. Aynı şekilde giderse, en kısa zamanda mutluluğumu paylaşacağım inşallah" ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği "nisan ayına kadar birini bulup evleneceğim" sözünün ilk evresini tamamladığını belirten Alişan, müstakbel eş adayıyla ilgili ilk kez paylaşımda bulundu.

Alişan'ın paylaşımında sevgilisinin yüzü görünmüyor. Şimdilik esrarengiz sevgiliye dair bilinen şeyler sarışın ve maç izleyecek kadar fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olduğu.

Alişan geçtiğimiz günlerde verdiği demeçte ciddi bir ilişkisi olduğunu şu sözlerle anlatmıştı:
-  "Belki tanırsınız; herkes tanımıyordur ama tanıyanlar vardır. Biz birbirimizi yeni yeni tanıyoruz ve her şey çok güzel gidiyor. Bu evreyi geçersek, en çok istediğim şey evlenmek... Mutlu sona ulaşacağım inşallah. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiğim sözün tarihi nisan ayında doluyordu. Evlenmesem de, verdiğim sözü tuttum ve birini buldum. Yarı yarıya sözümü tutmuş oldum. Cumhurbaşkanımız'ın düğünüme gelmesini çok isterim. En büyük hayalim bu. Kendisi bana söz vermişti; inşallah uygun olursa düğünüme gelecek. Bir de İbrahim Tatlıses'in düğünümde şarkı söylemesini hayal ediyorum çünkü kendisi benim idolüm."