BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,47
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

İşte Ali Koç, Cocu'yu bu sözlerle kovdu!

Fenerbahçe'nin evinde Ankaragücü'ne 3-1 yenildiği maçın ardından Ali Koç, Cocu'nun görevine son vermişti. Maçtan sonra soyunma odasında inen Ali Koç’un, Cocu ile yaşadığı diyalog da ortaya çıktı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 10 haftasında oynanan ve Ankaragücü karşısında alınan 3­1’lik mağlubiyet sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Teknik Direktör Phillip Cocu’nun görevine son vermişti. Maçın ardından soluğu soyunma odasında alan Ali Koç’un, Cocu ile yaşadığı diyalog da ortaya çıktı.

''SANA DA BİZE DE YAZIK OLUYOR''
Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre; Koç, “Tablo ortada. Sana da bize de yazık oluyor” ifadesini kullanarak Hollandalı hoca ile yolları ayırdığı öğrenildi.

BÜYÜK ŞOK YAŞADI
Özellikle Anderlecht maçının ardından Başkan Koç, takımın geri dönüşünden ve mücadelesinden dolayı oldukça umutluydu.Ankaragücü karşısında da benzer bir oyun bekleyen sarı­-lacivertli kulübün başkanı, skor ve oyundan sonra büyük şok yaşadı.

FUTBOLCULARI FIRÇALADI
Başkan Ali Koç dün futbolcularla bir araya geldi. Ankaragücü mağlubiyeti sonrası büyük hayal kırıklığı yaşayan sarı­-lacivertli takımda dün de hareketli saatler vardı. Başkan Koç herkesi toplayarak sert uyarılarda bulundu.