BIST 9.524
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.488,17
HABER /  GÜNCEL

İşte Ahmet Atakan'ın ölüm nedeni

Hatay'da dün gece çıkan olaylarla yaşamını yitiren Ahmet Atakan'ın ölüm nedenine ilişkin açıklama yapıldı.

Abone ol

İNTERNET HABER- Hatay'daki gösterilerde polis müdahalesi sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölüm sebebi tam bir muammaya döndü.

Hastanenin verdiği otopsi raporunda ölüm sebebi "beyin travması, omurilik kopması ve iç kanama" olarak yer aldı. Otopside yer aldığını öne süren doktor ise bambaşka bir açıklama yaptı.

Hatay'daki gösterilerde yaşamını yitiren Ahmet Atakan'ın ölüm sebebi tartışma konusu oldu. Adalet Bakanı Başdanışmanı Adnan Boynukara, Ahmet Atakan'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Boynukara Twitter'da şunları yazdı:

-Ahmet Atakan'ın otopsi işlemi tamamlanmış ve şuanki verilere göre ölüm sebebi yüksekten düşmeye bağlı ölüm olarak açıklanıyor.

ahmet-atakan.jpgVALİLİK VE EMNİYET 'DÜŞTÜ' DİYOR

Emniyet güçlerinin yanı sıra Hatay Valiliği'nden de benzer açıklamalar gelmişti. Valilik Ahmet Atakan'ın çatıdan düştüğünü açıklamıştı.

Ortaya çıkan görüntü kayıtları 'düşme' iddiasını doğrular gibi görünse de net bir sonuç vermiyor. (AHMET ATAKAN'IN ÖLÜM ANI VİDEOSU TIKLAYIN İZLEYİN)

OTOPSİYE GİREN DOKTOR : "DÜŞMEDİ" KANAATİNDE

Hatay Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk otopsisine giren Hatay Tabip Odası Başkanı Selim Matkap ise 'düşme' iddiasını reddediyor. Ön otopsiye katılan doktor şu açıklamayı yaptı;

“Atakan’ın vücudunda yüksek bir binanın üzerinden düştüğünü ispatlayan bir bulguya rastlamadık. Kemiklerde, bacağında, kolunda kırık yoktu. Düşenlerde genelde bu kırıklar görülür. En önemli iki bulgu var: Birisi akciğerlerde kanama, diğer kafa travması.”ahmet-atakan-vurulduğu-yer.jpg

“Kafasında künt travma olarak tabir edilen çökme kırığı ve morarma vardı. Ölüm sebebi bunlardan biri. Bunlarla ‘yüksekten düştü’ diye açıklama yapılamaz. Zaten Valiliğin peşinen açıklama yapmaması gerekir. Kesin bilgi elde etmeden açıklama yaparak kamuoyunu yönlendirmeye çalışıyor.”

OTOPSİ RAPORU İSE ÇOK BAŞKA

Ahmet Atakan'ın ölüm sebebiyle ilgili Adana Cumhuriyet Savcılığı'na verilen otopsi tutanağında ise şöyle deniliyor;

"Ölümün künt genel beden travmasına bağlı etraf ve kafatası kemiği kırıkları ile birlikte omurilik kopması, beyin kanaması ve iç organ yaralanmasından gelişen iç kanama sonucu meydana geldiği...."

ahmet-atakan-belge.20130910124659.jpg



 İşte Ahmet Atakan'ın ölüm nedeni otopsi raporu

Hatay'da dün gece çıkan olaylarla yaşamını yitiren Ahmet Atakan'ın ölüm nedenine ilişkin açıklama yapıldı.

ahmet-atakan-otopsi-raporu.jpg


Ahmet Atakan'ın öldüğü anın videosu


Emniyet çatıdan düştü iddiasında bulundu, arkadaşları gaz kapsülü ile başından vuruldu diyor. 22 yaşındaki Ahmet Atakan nasıl öldü?

ahmet-atakan-catidan-dultu.jpg

AHMET ATAKAN İÇİN EMNİYET AÇIKLAMASI

Hükümetten Atakan için ilk açıklama

AB Bakanı Egemen Bağış, Ahmet Atakan'ın ölümüyle ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Atakan'ın son görüntüsü

Dün gece Hatay'da yapılan protestolar sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Ahmet Atakan'ın babası isyan etti!

Hatay'da çatıdan düşerek hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın babası Ali Atakan oğlunun ölümüyle yıkıldı. Atakan açıklamalarda bulundu.