BIST 9.741
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.423,46
HABER /  MAGAZİN

İstanbul'un en gizli barı! İçerisi ünlü kaynıyor!

İstanbul'un eğlence sektörü her geçen gün gelişiyor. İstanbul'da ünlülerin akın ettiği bir bara "buzdolabı"ndan giriliyor.

Abone ol

İstanbul'un eğlence ve gece hayatı Avrupa ile yarışıyor. En son trendlerin izinde giden eğlence sektöründe, alışılmışın dışında bir mekan daha yerini aldı: Buzdolabından girilen bar!

BARA "BUZDOLABI"NDAN GİRİLİYOR

Hürriyet Kelebek'te Savaş Öbey'in haberine göre, Avrupa'daki gizli barlar modasından İstanbul da nasibini aldı. Emirgan'da yer alan bu gizli bara bir pizzacıdan giriliyor. Öbey'e göre gayet mütevazı olan bu bara buzdolabı görünümlü bir kapıdan giriliyor ve adım başı bir ünlüye rastlanıyor.

İşte Hürriyet Kelebek'te yer alan o haber:

Dün gece siz uyurken, ekrandan/perdeden tanıdığınız ne kadar ünlü varsa, Emirgân’da bir pizzacının buzdolabından içeri girdi. Burası Türkiye’nin ilk gizli barı. Ahali bu kadar dikkat çekici, eğlenilen yer de bu kadar saklı olunca, ne içeride olup bitenin fiskosu ne de dedikodu ateşinin pizzacının bacasını saran dumanı bitiyor.

25823445.jpg

PİZZACIDAN BARA...

Anlı şanlı bütün şehirlerin gizli barı olur da İstanbul geri durur mu?  İster sahilden gel, ister İstinye Bayırı’ndan aşağı vur...  Emirgân sahilinde kırmızı boyalı, üç masalı bir pizzacı göreceksin. Gir. Karşına gelen buzdolabı aslında buzdolabı değil, kapı. Şehrin dedikodu kazanlarını kaynatan, magazin manşetlerini süsleyen ilk gizli barına açılan kapı... İçerisi hepi topu üç masa, iki stant... 30 metrekarelik camsız/penceresiz bir mekân. İki tabureli barın yanında bir org ve mütevazı bir bateri var.

25823444.jpg


Metrekareye dört kişi düşüyor. Dar alanda kısa paslaşmalar: “Arkaya doğru sıkışalım” diyor şef garson. “Nereye sıkışalım, kadının poposu aynen benimkinin içinde” diye çıkışıyor yan komşu. Barın bu yanında içki siparişi savaşı; arkasında, barmen Murat’ın ahaliye votka-nane-limon yetiştirme telaşı.

BÜTÜN ÜNLÜLER ORADA... KENAN, BEREN...

Saat yarım oldu mu? O zaman yoklamaya geçebiliriz: Elif Dürüst... Burada! Yeni sevgilisiyle barın kenarında saçlarını savura savura Kenan Doğulu’nun ‘Susma’ şarkısına eşlik ediyor. Sahi onlar nerede?  Hah geldiler, buzdolabından içeri şimdi de Kenan&Beren çifti giriyor. Gonca Vuslateri yine geç kalmış ama eli kulağında... Tolgahan Sayışman, Emre Karayel, İlker Kaleli... Bora Uzer ve arkadaşları canlı müziğe başlamadan yetişebilseler bari... Gerçi ne kaçıracaklar? Eğlencenin daha sabah 5'e kadar yolu var, zaten her akşam da oradalar.

(Fotoğraflar Hürriyet Kelebek'ten alınmıştır)