BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,92
ALTIN 2.523,48
HABER /  GÜNCEL

İstanbulluların çilesi başladı herkes perişan halde

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde dün gece başlayan ve 2.5 ay sürecek olan çalışma daha ilk günden isyan ettirdi. İşe gitmek için yola çıkanlar yoğun trafik yüzünden perişan oldu.

Abone ol

İSTANBUL'da trafik çilesi katbekat arttı. Dün gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde başlayan 2.5 ay sürecek bakım çalışmaları nedeni ile daha ilk mesai sabahı trafik felç oldu. Yola çıkan İstanbullular isyan ederken yoğun trafikten kaçmak isteyenler farklı yollara yöneldi ama bu da çare olmadı.

31 AĞUSTOS'TA TAMAMLANACAK

Gece saatlerinde başlayan çalışmalar kapsamında, köprünün asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapısı yenilenecek. Çalışmalar nedeniyle Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte iki şerit trafiğe kapatıldı. Gece saatlerinde köprüye gelen ekipler yola duba koyarak çalışma alanını ayırdı. İş makinelerinin gelmesiyle de köprüde asfalt kazıma çalışmaları başladı. Köprüdeki bakım onarım çalışmaları 82 kişilik ekiple 3 vardiya halinde 7 gün 24 saat esasına göre yapılacak. Çalışmaların 31 Ağustos'ta tamamlanacağı öğrenildi.



TRAFİKTE YOĞUNLUK YAŞANIYOR

Köprüdeki çalışmalar sabah trafikte yoğunluğa neden oldu. Anadolu-Avrupa yönündeki yoğunluk Ataşehir Tem otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ayrımına kadar uzadı. Trafikteki yoğunluktan kaçmak isteyenler TEM Otoyolunda da trafiğe neden oldu.