BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,13
ALTIN 2.303,58
HABER /  GÜNCEL

İstanbulluları şaşırtan kar yağışı

İstanbul Taksim'de bugün sokaktaki vatandaş bir anda neye uğradığını şaşırdı. Nedeni ise gökten yağan sahte kardı.

Abone ol

Bugün Taksim 'de kar yağışı nı andıran görüntüler İstanbul luları heyecanlandırdı. İstanbul Meteoroloji Müdürlüğü yetkileri bugün Taksim de meydana gelen yağışın kar yağışı olmadığını sadece kısa süreli hava olayı olduğunu söyledi.

Meteoroloji yetkililer “Bazen bulutlarda ki küçük kristal parçaları uçuşa geçebilir. Dolu parçalarının hızlı gevşemesinden kara benzeyen taneler oluşabilir. Bunu kar yağışı olarak adlandıramayız. Kar yağışı için sıcaklıklar henüz çok yüksek” diye konuştu.

25791.20121123194146.jpg

Önümüzdeki hafta içinden itibaren İstanbul genelinde sıca klıkların artacağı, cumartesi öğleden sonra sağanak yağış beklendiğini ve Salı gününde itibaren sıcaklıkların 20º ye ulaşacağı belirlendi.

TAKSİM'DE GÖKKUŞAĞI BÜYÜSÜ

İstanbul'da öğle saatlerinde gökkuşağı belirdi. Kentin birçok ilçesinden görülebilen gökkuşağı büyüleyici görüntüler oluşturdu. Taksim Meydanı'na adeta bir taç gibi konan gökkuşağı doyumsuz bir manzara ortaya çıkardı. Gökkuşağının büyüsüne turistler de kapıldı. Bir çok kişi cep telefonlarıyla gökkuşağını görüntüledi.