BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,24
HABER /  GÜNCEL

İstanbullulara intihar ve bomba şoku! Trafik durdu

İSTANBUL'da Okmeydanı Sapağı'na bırakılanı bomba süsü verilmiş tüp büyük paniğe neden oldu ve yol kapatıldı. FSM Köprüsü'ne çıkan bir kişi de intihar girişiminde bulundu. Trafik durma noktasında.

Abone ol

İSTANBUL'da bu sabah saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki intihar girişimi ve D-100 Karayolu Okmeydanı sapağındaki şüpheli paket alarmı sonrası İstanbul trafiği durma noktasına geldi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Trafik akışı Avrupa Yakası yönüne kontrollü şekilde sağlanıyor.


BOMBA ŞÜPHESİ POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

D-100 Karayolu Ankara istikameti Okmeydanı Sapağında yol kenarındaki tellere asılmış pankart ve altındaki şüpheli paket polis ekiplerini harekete geçirdi.

İBB Trafik Kontrol Merkezi verilerine göre 09.30 itibariyle İstanbul trafiği

Polis ekipleri D-100 Karayolunun Okmeydanı sapağını trafiğe kapatırken olay yerine bomba imha uzmanı çağrıldı.

BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ İLE PATLADI

Kısa süre sonra gelen bomba uzmanı, şüpheli paketi fünye ile patlattı. İçinde piknik tüp olduğu belirlenen paket büyük bir gürültü ile patladı.


ANKARA İSTİKAMETİ TRAFİĞE TAMAMEN KAPATILDI

Şüpheli paketin patlatılması sırasında D-100 Karayolu Ankara istikametine tamamen trafiğe kapatıldı. Fünyenin patlamasının ardından bomba uzmanı inceleme yaptı.

YOL AÇILDI ANCAK YOĞUNLUK SÜRÜYOR

Bomba uzmanının incelemesinin ardından yol kısa süre sonra trafiğe açıldı. Ancak trafik yoğunluğu kilometrelerce uzadı. Yoğunluk devam ediyor.