BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,05
HABER /  GÜNCEL

İstanbullular dikkat Marmaray'da bomba alarmı

İstanbul'da Marmaray metrosunun bulunduğu Ayrılıkçeşme durağındaki şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Metro istasyonunda güvenlik önlemi alındı.

Abone ol

İSTANBUL 'da Ayrılıkçeşme metro istasyonundaki şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Polis, metro istasyonunda geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kadıköy Ayrılıkçeşmesi metro istasyonunda bırakılan sırt çantası polisi alarma geçirdi.

Arılıkçeşmesi metro istasyonuna bırakılan sırt çantasını gören güvenlik görevlileri durumu polise haber verdi. İhbar üzerine metro istasyonuna gelen polis, önlem aldı.

Çantayı bırakan M. Ç., güvenlik kameraları tarafından tesbit edilerek kısa süre sonra Kartal metro istasyonunda gözaltına alındı.


i̇stanbullular-dikkat-marmarayda-bomba-alarmi.jpg
Çantanın bulunduğu Kartal yönü seferlere kapatıldı. Bu sırada ise Ayrılıkçeşmesi durağına gelen bomba uzmanları çantayı inceledi. Özel kıyafetlerini giyen uzmanlar, çantayı fünye ile patlattı. Çalışmalar sırasında metro seferleri yaklaşık yarım saat aksadı. Güvenlik görevlileri ise vatandaşları megafonla uyardı.

Fünye ile patlatılan çantanın içerisinden nevresim takımı çıktı. Çantanın boş çıkmasından sonra metro seferleri tekrar normal seyrine döndü.

Olayla ilgili gözaltına alınan M. Ç. 'nin "Çantayı buldum ve oraya bıraktım" dediği öğrenildi.