BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  GÜNCEL

İstanbullu kuma kocayı terketti

7 yıl önce 5 çocuk babası bekçiye aşık olup Şanlıurfa'ya kuma giden Gülten Hanım, İstanbul'a geri döndü

Abone ol

Gülten Solmaz 7 yıl önce İstanbul'da bir bilgisayar firmasında çalışıyordu... 17 yaşındaydı... Giyinmeyi, arkadailarıyla gezmeyi seviyordu. Sonra nasıl olduysa karşısına Şanlıurfalı bir tarım işçisi çıktı. Kendisinden 25 yaş büyüktü... Üstelik de bir kadınla imam nikahlı yaşıyordu. Ve 5 çocuğu vardı.

Gülten İstekli, ailesinin tüm engellemelerine karşı gözü kapalı gitti Şanlıurfa'ya... Tek göz odalı evin kuması olacaktı. Kendisinden yaşça büyük olan evin hanımı ile kolayca anlaştı. İşte o günlerde Türkiye onu İstanbullu kuma olarak tanımıştı. Herkes 'pişman olacaksın' dedi... Ama o 7 yıldır üst üste 3 çocuk doğurarak Şanlıurfa'nın köyünde mutlu mesut yaşadı. Cemil İstekli, Cemil İstekli'nin imam nikahlı karısı, o karısından olan 7 çocuğu, kendisi ve doğurduğu 3 çocukla toplam 13 kişi tek odalı bir evde...

BALDIZIM ONU ETKİLEDİ

7 yıldır ''Pişman değilim'' diyen Gülten İstekli sonunda dayanamadı ve evi terketti. Kaynak köyünde çiftçilikle uğraşan Cemil İstekli, eşinin çocuklardan birini yanına aldığını, diğer ikisini kendisine bırakıp, haber vermeden ilçeden ayrıldığını söyledi. Bir süre önce evlerine misafir olarak gelen baldızı Gül Esen’in, eşini etkilediğini ve evi terk etmesi yönünde telkinde bulunduğunu iddia eden İstekli, eşini çok sevdiğini ve evine dönmesini beklediğini ifade etti.

İKİ ÇOCUĞUNU KOCASINA BIRAKTI

Şu anda Dicle ve Fırat adlı iki çocuğa kendisinin baktığını ifade eden İstekli, "Çocuklar annelerini özlüyor. Aramızda hiç bir sorun yoktu. Bir akşam eve geldiğimde eşim ile baldızımın ilçeyi terk ettiğini öğrendim. Telefonla ulaşmaya çalıştım, ancak cevap vermedi. İstanbul’daki ailesinin yanında olduğunu sanıyorum. Umarım en kısa sürede evine döner" dedi.