BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.241,53
MEDYA

İstanbullu Gelin'de Aslı Enver sahnesi konuşuluyor

Star Tv ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin dün akşamki bölümünde Aslı Enver, Manuş Baba Eteği Belinde şarkısı ile izleyenleri mest etti!

İstanbullu Gelin dizisinin 26. bölümünde Aslı Enver Manuş Baba'nın Eteği Belinde şarkısını seslendirdiği sahneler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı!

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 26. bölümü yine milyonları ekran başına kilitledi. İstanbullu Gelin'in son bölümünde Aslı Enver'in canlandırdığı Süreyya karakter, bebeği için Manuş Baba'nın şarkısını söyledi. Aslı Enver kendi sesinden söylediği Manuş Baba'nın Eteği Belinde şarkısıyla sosyal medyada büyük beğeni aldı.

İstanbullu Gelin'de neler oldu? Son gelişmelerden sonra kendisine yeni bir rutin belirleyen Süreyya, Esma’nın tuhaf davranışlarına anlam verememektedir. Gelen bir haber, Adem’e hayatının en büyük mutluluğunu yaşatır. Osman’ın müdahalesi Esma ve Garip’i hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirir. Konaktaki bir değişiklik Fikret’in çileden çıkmasına neden olur. Adem’in teklifi Boran ailesinde büyük depremler yaratır. Onca zaman gömülü kalmış, tüm dengeleri değiştirebilecek bir sır Esma’nın ellerinde gün yüzüne çıkacaktır.

Sitene Ekle