BIST 9.458
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.504,20
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 52. bölüm fragmanı nefesler tutulacak

İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 1 Haziran Cuma günü ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin dizisinin 52. yeni bölümünde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle nefesleri kesen İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

Star TV'de cuma akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reyting rekorları kıran İstanbullu Gelin dizisi, son bölümüyle de büyük ilgi gördü. Herkes şimdiden İstanbullu Gelin dizisinin 52. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Süreyya, Gözde’ye varlığının onların ilişkisi üzerinde bir etkisini olmayacağını söyler. Fakat Faruk’u affetmesi bu durumu sindirmesi kolay olmayacaktır. Adem’in hızla harekete geçmesi ile Gözde’nin şirketi ile anlaşma imzalanır. Fikret bu sayede Gözde ile Faruk arasındaki ilişkiyi öğrenir.

Faruk’un da hata yapabilmesi içten içe hoşuna gitmiştir. Siren ise Boğaç’ın onu dolandırmak istediğini anlar ve evliliğini bitirme kararı alır. Osman düğün hazırlıkları sırasında kendisine yer bulamadığı için zaman zaman boğulmaktadır. Nikah günü geldiğinde ise beklenmeyen bir karar ile herkes şaşkın kalacaktır.

İSTANBULLU GELİN 52. BÖLÜM FRAGMANI: 

İSTANBULLU GELİN 52. BÖLÜM 2. FRAGMANI: