BIST 9.069
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,12
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 37. bölümde şoke eden final Begüm öldü mü?

Star Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi İstanbullu Gelin'in 37. bölümüne Begüm'ün veda sahnesi damga vurdu. Hastalıklarla mücadele eden Begüm Karakteri, senaryo gereği öldü. Begüm'ü canlandıran Özge Borak da bu bölümün ardından diziye veda etti.

Abone ol

Star Tv'de ekrana gelen, başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Tamer Levent, Salih Bademci, Fırat Tanış, Dilara Aksüyek, Murat Aygen, Güven Murat Akpınar, Neslihan Yeldan ve Fatih Koyunoğlu'nun paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin dün akşamki bölümüne, Begüm'ün veda sahnesi damga vurdu.

Hastalıklarla mücadele eden Begüm karakterini canlandıran Özge Borak, 37. bölümde senaryo gereği ölerek diziye veda etti. O anlar izleyicileri göz yaşlarına boğdu.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaşam savaşı veren Begüm ile Süreyya arasında buzlar eridi. Osman'ın nişanında beklenmedik bir kriz patlak verdi.

Süreyya ve Begüm arasındaki tartışma beklenmedik bir noktaya evrilir. Esma’nın bohça alışverişi Siren’i hayretler içinde bırakır. Akif ve Senem ilişkilerinin önündeki en acımasız engelle karşı karşıya gelirler. İpek kafasındaki tehlikeli planla Esra’nın karşısına çıkmaya hazırlanır. Osman’ın nişanı sırasında yaşanan bir olay Esma’yı utançtan yerin dibine geçirir. Sabaha karşı gelen korkunç bir haber konakta yeni bir dönemin başlamasına sebep olacaktır.

Star TV'nin sevilen dizisinde şoke eden ayrılık kimse bunu beklemiyordu!