BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.487,99
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 29.bölüm fragmanı Süreyya ve Faruk bu kez ayrılıyor mu?

İstanbullu Gelin 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın yani 15 aralık tarihinde ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin 29.yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu. Peki İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacak Faruk ve Süreyya yine mi ayrılıyor?

Abone ol

Star Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen ve takip edilen dizisi İstanbullu Gelin 29.yeni bölümde yine nefesler tutulacak. Büyük aşkın anlatıldığı İstanbullu Gelin 29.yeni bölümde neler olacağı merak konusu oldu. Gelin hep birlikte İstanbullu Gelin 29.yeni bölüm fragmanına bakalım.

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin Süreyya, Faruk'un fotoğrafını görünce adeta çılgına dönüyor. Aynı zamanda evin diğer oğlu olan Osman'ın da Süreyya'ya aşık olması Boran ailesini iyice karıştırmıştı. Esma Hanım'ın bunu öğrenmesi ise bu olaya tuzla biber oldu. Herkes bunun şokunu yaşarken Süreyya'dan bir şok daha geldi. Süreyya, Faruk ile ilgili fotoğrafı görünce bütün eşyalarını toplayıp evi terk etti. Peki Süreyya ile Faruk barışacak mı? İşte İstanbullu Gelin 29.bölüm fragmanı

ASLI ENVER EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜ ALDI İstanbullu Gelin dizisiyle kariyerinde zirveye çıkan Aslı Enver geçtiğimiz gün düzenlenen ödül töreninde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı. Süreyya ile adeta içselleşen Aslı Enver bu ödül karşısında duygularını gizleyemedi.