BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,86
ALTIN 2.484,71
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 27.yeni bölüm fragmanı Faruk bunu duyarsa delirecek

İstanbullu Gelin 27.yeni bölüm fragmanı yayınlandı 1 Aralık'ta ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacak? İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de cuma günleri ekrana gelen İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacak merakla bekleniyor. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacak? İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanına gelin yakından bakalım.

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin'de bu hafta nefesler tutulacak. İstanbullu Gelin yeni bölümünü izleyen hayranları adeta şoke olacak. Çünkü Esma Hanım, Süreyya'ya dönüp Faruk ile ilgilenmesini söylüyor. Gelin hep birlikte İstanbullu Gelin 27.bölüm fragmanına bakalım.

Osman’ın hislerini öğrenen Esma Sultan, iki oğlunun da aynı kadına aşık olduğunu düşündükçe çıldırır. Daha önceki manzaraları tekrar göz önüne getirdikçe bir kez daha Süreyya’yı suçlar ve ona sert bir çıkışta bulunur. Adem’in tedavi olmaya gitmediğini öğrenen Dilara, ona iki seçenek sunar. Ya tedaviye başlayacaktır ya da… Süreyya ve Faruk arasında ise yepyeni bir kriz çıkacaktır. Kendisinden bir şeyler saklanıldığını hisseden Süreyya, olayları irdelediğinde Faruk ve Begüm arasındaki ilişkiyi bir kez daha sorgulayacaktır.